To je to što me zanima!

Steve Jobs ima rak gušterače i ostalo mu je 6 tjedana života?

Američki tabloid National Enquirer objavio je fotografije bolesnog Stevea Jobsa prije odlaska na kemoterapiju. Računalni genij (56) navodno umire od raka gušterače...
Vidi originalni članak

Osnivač Applea Steve Jobs (56) vidno je smršavio i navodno je bolesniji nego što je priznao. Računalni geniji u siječnju je najavio kako ide na bolovanje jer mu je "upravni odbor, na njegov zahtjev, odobrio dopust kako bi se usredotočio na zdravlje". Zaposlenici Applea tvrde kako ga se od tada još moglo vidjeti u sjedištu tvrtke u Kaliforniji te da je od kuće obavljao neke važne poslovne pozive. 

No, fotografije koje su u četvrtak osvanule na naslovnici američkog tabloida National Enquirer govore same za sebe. List tvrdi da je Jobs ima rak gušterače te da mu je preostalo samo šest tjedana života. Na fotografijama se vidi koliko je oslabio i kako mu odjeća "visi".

Prema navodima lista, Jobs je prije bolesti težio 79 kilograma, a sada je pao na svega 58 kg, što je za njegovu visinu od 187 cm - alarmantno. Također, kosa mu se prorijedila od kemoterapije. 

Fotografije su snimljene 8. veljače dok se Jobs spremao na doručak sa svojom suprugom Laurene Powell, prije odlaska u Centar za tumore Stanford u Kaliforniji. Objava fotografija nije utjecala na cijenu Appleovih dionica.

Čelniku Applea rak gušterače dijagnosticiran je još 2004. i od tada je bio na nekoliko operacija.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • tina1501 17.02.2011.

    Ajme ti novinari,kako tako barataju sa činjenicama tko će kad umrijeti i tako...Tko još može to znati,uvijek postoje šanse,možda male ,ali postoje..glupo je sahranjivati živog čoovjeka..nek se bave "zvjezdicama"koje žele biti po novinama...Steveu naravno želim ozdravljenje

  • gradiskastara 17.02.2011.

    The New Work Times http://www.nytimes.com/2011/01/18/technology/18apple.html?_r=1&sq=Steve%20Jobs&st=cse&adxnnl=1&scp=4&adxnnlx=1297954886-EzCysjlBwAg6Rkg1FEJBZA

  • HrvojeZagy 17.02.2011.

    rekao sam dakle: Tko sretniji od govana iz 24 sata da on umre jer koja bi to naslovnica bila ha pederčine? Jebo li vas Ante Gotovac i ostali vaši ljubimci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare