To je to što me zanima!

Stigla tužba! Hoće li Plenković i Vlada zaštiti Banožića od suda?

Ministar obrane Mario Banožić je nazvao zviždačicu Maju Đerek "običnom zviždaljkom", te poručio da govori neistine. Zapisnik koji smo objavili i odluka Povjerenstva za sukob interesa dokazuju suprotno
Vidi originalni članak

Baš me zanima hoće li Vlada na čelu s premijerom Plenkovićem skinuti imunitet ministru Banožiću ili će se i nadalje ponašati kao da su ministri iznad svih građana Republike Hrvatske, kaže nam zviždačica Maja Đerek, koja je prva javnosti otkrila da je Mario Banožić, dok je bio ministar državne imovine, sam sebi dodijelio stan od 92 kvadrata, ali je i prva javnosti otkrila i da je pogodovao zakupcima koji nisu plaćali dva atraktivna prostora u središtu Zagreba.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • amyntas 13.05.2022.

    Ministar nesposobna spodoba

  • Suštinu u prvi plan 13.05.2022.

    Kodeks je Plenkovićeva vrhunska perverzija u "borbi protiv korupcije" u redovima Vlade. I kad nema Dalije Orešković očigledno je smatrao da mora pod svaku cijenu neutralizirati Povjerenstvo za sukob interesa. Stvorio paralelni sustav za tobožnju borbu protiv sukoba interesa izuzećem svojih dugoprstića iz nadležnosti Povjerenstva. Smrdi do neba.

  • toto27 13.05.2022.

    Normalno da će ga zaštiti jer i oni imaju prste u tome. Sve je to lopovluk na nivuo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare