To je to što me zanima!

Štimac i Sinovčić također sumnjivi za namještanja?

Iz neslužbenih izvora samo doznajemo da Mamić nije jedini kojeg već duže vrijeme istražitelji imaju "na oku". "Obrađuju" i Igora Štimca, R. Sinovčića
Vidi originalni članak

Hrvatski istražitelji nisu htjeli ni potvrditi, ali ni demantirati istragu oko namještanja utakmice Dinamo - Hajduk, odnosno da je u namještanje upleten Zoran Mamić.
- Nema tu ništa novo što se već ne zna, radimo na svim sumnjivim utakmicama - kažu naši izvori. Zbog tajnosti istrage, odnosno više njih jer se provjerava više utakmica, ni u DORH-u, ni Uskoku, ni u MUP-u nisu mogli ništa reći. Iz neslužbenih izvora doznajemo da Mamić nije jedini kojeg već duže vrijeme istražitelji imaju "na oku". "Obrađuju" i Igora Štimca, Renu Sinovčića...
 - Ne komentiramo novinarske tekstove - bilo je sve što je htio reći glasnogovornik Uskoka Vuk Đuričić.

'MAMIĆ JE U UEFI BIO SAMO KAO SVJEDOK'
U cilju informiranja javnosti NK Dinamo daje priopćenje u svezi s natpisima u medijima za sudjelovanje u ilegalnom klađenju i namještanju rezultata u kojima je navodno sudjelovao.
1. NK Dinamo kao uostalom i cijela nogometna javnost najoštrije osuđuje pojavu ilegalnog klađenja i namještanje rezultata jer nanosi veliku štetu nogometu i narušava vjeru u sportske napore i sportske rezultate te još više udaljava navijače s tribina.
2. Ove napise u medijima uoči jedne od najznačajnijih kvalifikacijskih utakmica u natjecanjima Uefe NK Dinamo ne smatra slučajnim već vrlo opasnim i rušilačkim.
3. Radi objektivnog informiranja javnosti naglašavamo da se na zahtjev HNS-a i Uefe sportski direktor kluba Zoran Mamić odazvao na poziv isključivo u statusu svjedoka te da je bio u Nyonu kako bi osobno odbacio bilo koju mogućnost svog sudjelovanja u ilegalnim postupcima vezano uz klađenje kako u spomenutoj utakmici tako i za bilo koju drugu utakmicu.
4. Ovim putem dajemo punu podršku svim istražnim organima čija je aktivnost usmjerena u sprećavanju kriminalnih aktivnosti u nogometu, a posebno ilegalnog klađenja i namještanja rezultata, bilo da istragu provodi Uefa ili hrvatska pravosudna tijela.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • snork 26.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • svabobosva 26.07.2010.

    ma di bi oni,boze sacuvaj

  • nogometas05 26.07.2010.

    E da mi je ovu 2 vidit kako ih buksaju u maricu,oblokao bi se od srece!

Komentiraj...
Vidi sve komentare