To je to što me zanima!

Štimac novim slikama na Fejsu 'komentirao' incident sa sinom

Nakon što je bivša supruga Igora Štimca na svom Facebook profilu napisala kako njezina djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca, na fejsu se oglasio i sam Štimac...
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac dvjema je fotografijama reagirao na nemilu situaciju koja se prije dva dana zbila u njegovoj obitelji. U subotu je u večernjim satima za profilnu fotografiju svog privatnog Facebook profila stavio fotografiju sebe i svoga sina Luke.

Promijenio je i pozadinsku fotografiju, tzv. cover fotografiju. Tu je objavio fotografiju s kćerima Deom i Mijom te sinom Lukom.

Podsjetimo, sin Igora Štimca napao je oca i sestru u prije nekoliko dana, a policija ga je prijavila za obiteljsko nasilje.

PRIJAVLJEN ZA OBITELJSKO NASILJE Sin Igora Štimca napao njega i sestru: 'Pravio je majmunarije'

Na cijelu situaciju jučer je reagirala i Štimčeva bivša supruga Suzana Žunić Milačić koja je rekla kako je njezin bivši muž najbolji i najstrpljiviji otac.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • JusticeLeague 25.05.2020.

    Kako će mu djeca ispasti normalna nakon svega što je on radio u braku i životu, kako je tretirao žene? Sjećate li se da je ova njegova 'trenutna' bila zaručnica Štimčevog najboljeg prijatelja ? Karma je počela naplačivati zlim ljudima. Bilo je i vrijeme.

  • Inteligencija 24.05.2020.

    Svoje se meso ne jede!!!

  • Krešo_1_1 24.05.2020.

    Ne opravdavam nasilje al sestra da je šutila nebi se ništ dogodilo al di će žensko šutit. Da im usta sašiješ na guzicu bi progovorile

Komentiraj...
Vidi sve komentare