To je to što me zanima!

Štimac u drugom krugu u Rijeci: Većina ne želi što se događalo do sad, građane se ništa ne pita

Vodit ćemo grad brzo i transparentno. Sadašnja vlast u gradu govori da postoje elementi otvorenosti, no ako odete na stranicu Rijeke sigurno nećete moći zaključiti tko je što i kada potrošio, kaže Davor Štimac
Vidi originalni članak

Sad opet krećemo od nula - nula. Igramo novu utakmicu, rekao je Davor Štimac, nezavisni kandidat za gradonačelnika Rijeke za HTV-ov Studio 4. On će se u drugom krugu za gradonačelnički mandat boriti s Markom Filipovićem. Kaže kako sad lovi glasove većine, te da njihove glasove i ima.

- Podsjetio bih da je ono što se događa s SDP-om vrlo indikativno. Njima je potpora u zadnjih nekoliko izbornih ciklusa pala na pola, kaže Davor Štimac.

ATMOSFERA U STOŽERIMA Sreća, tuga, očaj... Sva lica stožera na lokalnim izborima

- S jedne strane su oni s potporom 30 posto birača, a s druge strane su građani Rijeke koji podržavaju promjenu. To je dobra podloga za pobjedu u drugom krugu. Ankete rađene prije izbora pokazale su da ukoliko uđemo u drugi krug, da su moje šanse u odnosu na SDP - veće, rekao je Štimac.

- 70 posto građana Rijeke ne želi ono što se događalo do sad, monopolistički položaj jedne stranke, odluke koje se donose samo iz jednog centra, građane se ne pita i to je ono što želimo promijeniti, izjavio je Štimac.

- Imamo program s četiri osnovna cilja: pokrenuti, povezati, pozeleniti i pomladiti rijeku. Građani su to prepoznali i vjerujem da će drugi krug upravo to pokazati, dodao je.

RIJEKA: PRATITE UŽIVO Obrađena sva biračka mjesta: Marko Filipović prvi s 30,25 posto, Davor Štimac 16,10 posto

- Vodit ćemo grad brzo i transparentno. Sadašnja vlast u gradu govori da postoje elementi otvorenosti, no ako odete na stranicu Rijeke sigurno nećete moći zaključiti tko je što i kada potrošio. Mi želimo biti potpuno otvoreni prema građanima, da svaki račun mogu odmah vidjeti, rekao je nezavisni kandidat Davor Štimac.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • eva60 17.05.2021.

    Ovo je pokušaj preko gosp,Štimca da HDZ osvoji Rijeku, Rječani držite se

  • griskinja 17.05.2021.

    Canpanelo i Štimac u pustim snovima. To je grad koji teče već 30 godina lijevom stranom . TO JE NAŠA RIJEKA!!!TO JE MOJ GRAD ! Biser Hrv.Primorja !!!

  • global 17.05.2021.

    malo žešće je stanje uma onih koji u današnje vrijeme glasaju za stranke poput SDP-a, HDZ-a, MB365..

Komentiraj...
Vidi sve komentare