To je to što me zanima!

Stipe Mesić: Kosor i Pahor nisu u libidinoznom odnosu

Stipi Mesiću su u slovenskoj emisiji pustili glas Ive Sanadera, iz zvučnika, na što je samo spomenuo pojam 'Remetinec'. Pozdravio ga je don Corleone
Vidi originalni članak

Popularni voditelj satiričke emisije 'Hri-bar', Sašo Hribar, u subotu je u svojoj emisiji pitao Stipu Mesića je li točno da mu se dopada jedna plavuša iz slovenskog protokola.
- Zašto samo jedna? - uzvratio je bivši hrvatski predsjednik koji je filozofski pojasnio da je s javne scene neko vrijeme bio odsutan kako bi se moglo vidjeti da je prije bio prisutan. Prema psanju Novog lista, čuvena majica bivšeg snimatelja RTL-a Ivana Cvirna s natpisom 'I don't need sex, government fucks me every day', bila je na voditelju - na aukciji ju je svojedobno kupio jedan Slovenac - no Mesića to nije smetalo. Na pitanje bi li odnos Jadranke Kosor i Boruta Pahora opisao kao libido, performance ili diplomaciju, Mesić je rekao da je to sklon promatrati 'više kao diplomaciju'.
- Njih dvoje imaju dobar ljudski odnos. Jadranka Kosor relaksirala je odnose Hrvatske i Slovenije, a to je najvažnije - rekao je Mesić. Na glas Ive Sanadera, iz zvučnika, Mesić je pomenuo pojam 'Remetinec'. Na odlasku se Mesić pozdravio i izljubio s don Corleoneom, opasnim kumom iz filma Francisa Forda Coppole.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vanbračna kći 25.04.2010.

    A jesi udbashu kao dvorska luda!

  • nicijisin49 25.04.2010.

    U Sloveniji je moderan taj novi tip ruskog ruleta, tko zna sto smislja taj Pahor. Bojim se za premijerku, treba Borutu podmetnuti Sukera.

  • crnilabud 25.04.2010.

    ..koi likovi..ma kakav Alan Ford!

Komentiraj...
Vidi sve komentare