To je to što me zanima!

Stipe Mesić morao tražiti prijevoz za sebe po Rimu

Predsjednika Stipu Mesića nije dočekao službeni talijanski automobil već se na sjednicu UN-a vozio u autu hrvatskog vojnog predstavnika u Rimu
Vidi originalni članak

Umjesto službene talijanske limuzine i dočeka predstavnika države, Mesić je iz rimske zračne luke na UN-ov skup o hrani otišao sam, vozilom hrvatskoga vojnog predstavnika u Rimu. Drugi članovi našega izaslanstva odvezli su se autima hrvatske ambasade. No Mesić opovrgava da je riječ o talijanskom diplomatskom gafu:
- Sam sam odlučio ići našim automobilom jer nisam htio čekati 'blindu’. Toga dana u Rim je došlo mnogo državnika i logično je da nisu mogli svi imati isti tretman. Mesić dodaje da je posve zadovoljan tom konferencijom, kao i razgovorima koje je vodio. Na svečanu večeru nije otišao, no ne zbog prosvjeda, nego zato što nije imao potrebe ostajat.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • classic 04.06.2008.

    Da on njima treba na skupu, zlatnu kočiju bi poslali.... A nasi su se mozda samo uboli na taj skupa da se prave vazni....

  • smuc 04.06.2008.

    Trebao se smjesta vratiti .Nema pravo makar je i predsjednik rasprodavati ovo malo ponosa kaj nam je preostalo.U tom momentu ponizili su Hrvatsku koja bi za njega kao što je za nas trebala biti svetinja.

  • Svetac_1 04.06.2008.

    Koliko drži do svoje funkcije tako mu i treba, nek ide pješke ili tramvajem, zašto ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare