To je to što me zanima!

Stiže pojačanje: Rektor Boras prelazi na Učiteljski fakultet

Rektor i profesor FFZG-a Damir Boras je kao jedini kandidat dobio posao na Učiteljskom fakultetu. Tu je informaciju za portal Srednja.hr potvrdio dekan Prskalo
Vidi originalni članak

Rektor i profesor FFZG-a Damir Boras u utorak je saznao da je kao jedini kandidat dobio posao na Učiteljskom fakultetu, Odsjeku u Petrinji, piše Srednja.hr. 

Ove godine bi silom zakona rektor morao otići u mirovinu, ako ne dobije dozvolu za produžetak rada od matičnog fakulteta, a kako nema podršku na Vijeću Filozofskog, izlaz je bio prebaciti se na drugi fakultet. Simbolično, upravo danas je prekinuta još jedna sjednica Fakultetskog vijeća na FFZG-u s čime se kriza koju je započeo rektor Boras prelila i u 2017. godinu.

- Na temelju raspisanog natječaja za redovitog za znanstveno područje društvenih znanosti, polje informacijske znanosti, grana informacijski sustavi posao je dobio aktualni rektor Damir Boras kao jedini kandidat. Potvrdu je donijelo Fakultetsko vijeće značajnom većinom tajnim glasovanjem što je praksa koju inače nemaju drugi fakulteti - komentirao je dekan Učiteljskog fakulteta Ivan Prskalo za Srednja.hr.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • iza ekrana 01.02.2017.

    ... polje informacijske znanosti, grana informacijski sustavi posao je dobio aktualni rektor Damir Boras kao jedini kandidat

  • 01.02.2017.

    sanac

  • purgerica prva 01.02.2017.

    Zašto je problem naći budući posao? Jeste li se ovoliko bunili i škrabali kad je bivši ministar, poznat kao dizač "tegova" iz Pelagićeva, Jovanović za vrijeme ministrovanja dobio posao na osječkom fakultetu? Kaj, amnezija na djelu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare