To je to što me zanima!

Stižu klime za Petrovu: Novac za kupnju osigurali donatori

Mi smo organizirali nabavu za određene odjele jer nam je hitno. Nadalje, dobili smo novac od donatora, Dalekovoda, Paga i jedne gospođe, kaže upravitelj bolnice
Vidi originalni članak

Nakon priče HRT-a o bolnici u Petrovoj, u kojoj se na gotovo 40 stupnjeva bolesnici znoje bez klime, prof. dr. sc. Hrvoje Vrčić, sanacijski upravitelj KBC-a Zagreb, javio se u emisiju Hrvatskog radija i rekao kako su dvije tvrtke donirale novac za nabavu klimatizacijskih uređaja. 

- Mi smo organizirali nabavu klima-uređaja za određene odjele jer nam je hitno. Jedan od tih je Zavod za onkologiju u Ginekološkoj klinici u Petrovoj. Nadalje, dobili smo novac od donatora - tvrtki Dalekovod, Pago i jedne gospođe - rekao je Vrčić.

Upitan znači li to da su i najteži bolesnici na onkologiji dobili klima-uređaje te što je s drugim odjelima, odgovorio je: 

- Oni još nisu montirani, ali se rade. Slijedi nam opremanje klinike za plućne bolesti i kirurgiju na Jordanovcu te na pedijatriji. Klima-uređaji u ginekološkoj klinici u Petrovoj bit će montirani u utorak i srijedu, a na ostalim odjelima tijekom tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jo2hn8ny 21.07.2015.

    Ovo je sramotno. Umjesto da postave klimatizacijski sustav, oni krpaju rupe.

  • X RAY 21.07.2015.

    Prije izbora će se ugradit velika klima nad hrvatskom,klimat će se na sve strane ove zemlje...

  • MarinaLeko 21.07.2015.

    A Todoric za porođaj njegove kćeri zatvoren je op blok i osoblje 24h dezinficiralo sve gdje ce gđa.kći boravit normalno besplatno na nas racun a kad treba donirat za tu istu Ptrovu od obitelji TODORIC ni lipe ni u prijasnjim akc.za Petrovu⁉

Komentiraj...
Vidi sve komentare