To je to što me zanima!

Stižu vrućine: U srijedu će se temperatura penjati i do 30 C

UVOD U LJETO: Visoke temperature očekuju se u utorak kada će biti djelomično sunčano, a temperatura u popodnevnim satima može doseći i 30 stupnjeva u hladu
Vidi originalni članak

Iako će oblaci ovog tjedna često sakrivati Sunce, temperature bi u nekim dijelovima Hrvatske trebale doseći i 30 stupnjeva. Biti će to pravi uvod u vruće ljeto koje je prognozirao Zoran Vakula

Visoke temperature očekuju se već u utorak kada će biti djelomično sunčano, a temperatura u popodnevnim satima može doseći i 30 stupnjeva u hladu, pogotovo u Slavoniji, javlja Crometeo.

Živa na termometru najvišu će točku doseći u srijedu kada se u cijeloj zemlji očekuju temperature do 30 stupnjeva. Na kopnu se očekuje sunčano, vruće i sparno vrijeme uz umjeren i jak jugozapadni vjetar, a na Jadranu  će biti djelomično sunčano s promjenjivom naoblakom, a puhat će slabo do umjereno jugo.

U četvrtak će temperature biti niže, oko ugodnih 20 stupnjeva, a moguća je kiša. U petak će se šanse za oborine povećati. 

Subota i nedjelja bi trebale biti promjenljive s kišnim i sunčanim razdobljima, a najviša dnevna temperatura penjat će se do 24 stupnja.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • kung fu panda 05.05.2015.

    obožavam ljeto

  • LANA555 05.05.2015.

    Super

  • Terminator775_1 04.05.2015.

    Kaže se "BIT ĆE" a ne "BITI ĆE" , di je hrvatski gospodo novinarska?

Komentiraj...
Vidi sve komentare