To je to što me zanima!

Stjepan Mesić učenicima je pričao viceve o Slovencima

Đaci u zagrebačkoj Privatnoj umjetničkoj gimnaziji slušali su Mesića dok je pričao o izborima, svom nasljedniku i kampanji. Uz kavu je pričao viceve
Vidi originalni članak

Koje su boje tenkovi Slovenaca? Oba su zelena, jedan je od viceva kojim je bivši predsjednik Stjepan Mesić u četvrtak nasmijao učenike zagrebačke Privatne umjetničke gimnazije. Tijekom dvosatnog boravka u školi, u koju je došao na poziv ravnateljice, učenici svih razreda imali su prilike postaviti pitanja bivšem predsjedniku. On im je pričao o izborima, predsjedničkoj kampanji, razlogu pobjede njegova nasljednika Ive Josipovića... Objasnio im je kako je za predsjednika vrlo važno imati puno savjetnika, koji će pokriti sva potrebna područja. Tijekom izlaganja Mesić je pijuckao kavicu što je, uz viceve, nasmijalo učenike. Druženje s Mesićem brzo je prošlo, a zbog velikog interesa i pozitivnih dojmova, obećao je da će ih ponovno posjetiti već nakon Uskrsa.
Tom prilikom ispričat će još koji svježi vic, ali se i više posvetiti odgovorima na pitanja koja će mu učenici moći postaviti. Dan nakon Mesićeva posjeta učenici Privatne umjetničke gimnazije imali su novog gosta. Naime, školu im je u petak posjetio vremenski prognostičar Zoran Vakula, koji nije mogao nadmašiti bivšeg predsjednika.

U SUPROTNOM SMJERU
Mujo i Haso voze se Londonom. Program na radiju prekine obavijest kako jedan automobil vozi u suprotnom smjeru te zamole vozače za oprez. Haso se nasmije i kaže: “Da jedan! Pa tisuće ih vozi u suprotnom smjeru!”.

BUSH PRIJETI PAHORU

Slovenci bombardirali Ameriku i sve rasturili, a Amerikanci ne reagiraju. Borut Pahor je nazvao Busha i pitao ga zašto ne odgovara. Na to će Bush: “E, što ćemo vam raditi, samo kad vas nađemo na karti svijeta!”.

KOD SVETOG PETRA
Slovenac, Hrvat i Srbin došli kod svetog Petra. Prvo je ispunio želju Srbinu i Srbija je ušla u EU. Potom Slovencu koji je poželio da je Slovenija velika i okružena zidom. Hrvat na to upita Petra pušta li zid. Kad je čuo da ne, rekao mu je: “Puni vodom!”.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • olnada 12.03.2010.

    Bravo @jozo pz.!!!!!!!!!

  • teuta 12.03.2010.

    idiot

  • prljavi mile 12.03.2010.

    Ovaj stari bijednik, osim starosti, nema drugog dokaza da je živio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare