To je to što me zanima!

Stjepan progovorio nakon 28 dana: Mama, ja bih kući

Stjepanu U. su u utorak u Klaićevoj uklonili sondu pomoću koje se hranio kroz nos. Dječak (16) se još uvijek ne sjeća zašto i kako je završio u bolnici
Vidi originalni članak

Polako napreduje dan za danom. Ne možemo riječima opisati koliko smo sretni što se oporavlja. Uskoro bi trebao na rehabilitaciju u Krapinske toplice, no još ništa nije dogovoreno. Rekao je majci da bi htio ići kući, rekao je zadovoljno Željko Križ, očuh Stjepana U. (17), kojeg su prije mjesec dana policajci pronašli bez svijesti u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici ispred trgovačkog centra Mercator. Stjepan se probudio prije tri dana u Klaićevoj bolnici. Maknuli su mu sonde te samostalno jede, no ne osjeća desnu stranu tijela.
- Ne sjeća se što mu se dogodilo, ali primijetili smo da mislima odluta te izgleda kao da je u depresiji. U srijedu smo ga pola sata nagovarali da ga u kolicima izvedemo na svježi zrak ispred bolnice. Stjepan je to odlučno odbijao - priča zabrinuti Željko.
Liječnici su im, dodaje, objasnili da je osim fizičkih ozljeda doživljena trauma utjecala i na njegovi psihu te da nije ni svjestan zbog čega se boji izaći van. Prvo što je samostalno jeo bila je juha, a zadnja dva dana jede već i pire sa sitno nasjeckanom piletinom.
- Stjepanovi prijatelji ga cijelo vrijeme posjećuju u velikom broju pa moraju čekati u redu - rekao je nasmijano Željko Križ.
Stjepana je pretukao D. V. (19) na rođendanskoj zabavi. S teškim krvarenjem u mozgu doveli su ga u bolnicu, a iz kome se probudio u nedjelju. Napadaču je produljen pritvor na još 30 dana. Stjepanovi roditelji kažu da nikoga ne mrze, no da nisu spremni razgovarati s napadačevim roditeljima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bluesky 11.03.2009.

    Tko ima djecu taj zna što je strah.I koliko god im trubili i govorili i nadzirali uvijek ima prostora za pizdarije a i za ovakve ozbiljne stvari.Onaj tko ima djecu zna o čem pričam.Lako je tuđim majkanom gloginje mlatit ali sigurno nebi nitko htio bit u koži ovih roditelja.S nasiljem smo zatrpani od novina,tvja,kompj.igrica interneta nema čega nema .Ovog dečka je netko želio ubit i taj mora za to odgovarat.Nije malac kriv što se tu zadesio.Ovo me podsjeća na žrtve silovanja ma nije on kriv neg ona šta je imala minicu ili šta je bila kasno vanka.ŽRTVA NIJE KRIVAC i ostavite roditelje na miru.Dovoljno su propatili i naužili se straha za pet života.Neka konačno pravna država proradi i otvori goli otok za ovakve nasilnike jer očigledno imaju gomilu neutrošene snage pa umjesto nevinih glava nek čekičaju kamen pa bi cilo društvo imalo korist od te njihove sile!!

  • ja sam laki 11.03.2009.

    stevo cjeli tvoj kvart je uz tebe....

  • babyy 11.03.2009.

    Hvala bogu da mu je bolje i molim se da u potpunosti ozdravi, a napadaca zatvorit na duuuuze vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare