To je to što me zanima!

Uhićen s lažnom akreditacijom, imao je pištolj i 500 metaka

Američke vlasti zabrinute su zbog desničarskih skupina i rasističkih ekstremista koji prijete prosvjedima zbog Bidenove izborne pobjede i očekuju nerede na dan inauguracije
Vidi originalni članak

Američka policija uhitila je u petak muškarca iz Virginije na kontrolnoj točki u Washingtonu nakon što je pokazao neovlaštenu akreditaciju za inauguraciju Joea Bidena. Policija je pretragom kamiona pronašla i neregistrirani pištolj i više od 500 komada streljiva, izvijestile su američke vlasti.

TREBA UBRZATI CIJEPLJENJE Biden je odabrao bivšeg čelnika FDA da vodi program cijepljenja

Naime, u tijeku su pripreme za inauguraciju Joe Bidena pa policija pročešljava svaki kutak i provjerava građane na kontrolnim točkama. Uhićeni Wesley A. Beeler, prema pisanjima NBC-a vozio je kamion na kojem su bili priljepljeni napisi koji su promovirali oružje. Navodno je na kamionu pisalo: 'Ako ti dođu po oružje, daj im prvo metke.'

Beeler je optužen za pet kaznenih djela, uključujući posjedovanje (neregistriranog) oružja i streljiva. Još uvijek nije jasno zašto je muškarac pokušao pristupiti ograničenom području i koje su bile njegove namjere.

Američke vlasti zabrinute su zbog desničarskih skupina i rasističkih ekstremista koji prijete prosvjedima zbog Bidenove izborne pobjede. Federalne agencije pokušale su spriječiti pojedince koji su ušli u Kapitol da se vrate u Washington, a išli su tako daleko da su im zabranili mogućnosti ukrcavanja na komercijalne letove, piše The New York Times.

Bidenu su iz inauguracijskog odbora savjetovali da ceremoniju zbog sigurnosnih razloga premjesti u zatvoreni prostor, ali je odbio. Planiraju smanjenu proslavu s virtualnim komponentama zbog koronavirusa.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Georgia Guidestones 17.01.2021.

    False flag

  • prokurator 17.01.2021.

    trumpoluđenje će dosegnuti točku ključanja! tisuće likova će ispuzati iz maminih podruma, u svojim malenim šakama koje motike nisu vidjele stezat će različita legalna i ilegalna oružja i playstation đojstike! festival slobode i ravne zemlje!

  • prokurator 17.01.2021.

    još kopija jake angelija će ispuzati ovih dana iz svojih podruma :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare