To je to što me zanima!

'Što je Petrov napravio? Ništa! Samo je zaposlio simpatizere'

Što su Petrov i Grmoja napravili u Metkoviću. Samo su uveli naplatu parkinga. Otpustili su deset ljudi, a zaposlili četrdeset svojih simpatizera - rekao je Jambo
Vidi originalni članak

Bivši gradonačelnik Metkovića Stipe Gabrić Jambo nastavio je napade na Božu Petrova i Nikolu Grmoju.

- Što su Petrov i Grmoja napravili u zadnje dvije i pol godine u Metkoviću. Samo su uveli naplatu parkinga. Otpustili su deset ljudi, a zaposlili četrdeset svojih simpatizera - rekao je Jambo u Studiju 4 na HRT-u.

- Volonter Grmoja i psihijatar Petrov su jedno krilo crkve, oni su imali infrastrukturu crkve, njih je teško pobijediti. Moram reći da me ta sekta pobijedila jer su išli od kuće do kuće, ruku im je dao HDZ. Ipak, njihova je pobjeda čista kao suza - kaže Jambo.

Za Petrova kaže da je napravio puno loših stvari i da su ljudi prepoznali, kako kaže, blefere. 

- Nitko ne laže kao Petrov i Grmoja. U ovom gradu Petrov nije ništa dobra napravio, naprotiv, napravio je puno zla. Tko je taj Grmoja, čega je on glasnogovornik? - pita se Jambo.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Honduras 12.01.2016.

    Gdje ima dima ima i vatre. Fra petrov nije ništa bolji od Jambe. Grmanja (njonjo) volonter amater za sada ima logistiku koja je stvorila MOST kupila Fra Petrovu sve što ima.

  • yocko 11.01.2016.

    Grmoja se grebe za fotelju i on hoće biti ministar glasnogovornik.

  • user_26733 11.01.2016.

    a kaj je taj jambo napravil, metković propada već dugo, a ovi su prepolovili dug od 20 i nešto milijuna, vidjet ćemo za nove lokalne izbore, jel će dobit opet ili ide jambo natrag na vlast

Komentiraj...
Vidi sve komentare