To je to što me zanima!

'Što je s učiteljima koji puše, kad će oni na pauzu?'

Mi moramo cijelo vrijeme biti s učenicima. Što ćemo mi pušači koji moramo tih pet minuta otići popušiti cigaretu? Što to znači za nas?, zavapio je Željko Stipić iz sindikata Preporod
Vidi originalni članak

Predsjednik sindikata Preporod Željko Stipić originalnim primjerom ilustrirao je, kako je rekao, nedorečenost dokumenta Ministarstva obrazovanja o uputama i mjerema u covid-19 školskoj godini.

Stipić se za N1, između ostalog, osvrnuo na uputu da nastavnici moraju biti cijeli školski dan odvojeni sa svojim razredom odnosno odjeljenjem:

"Mi moramo cijelo vrijeme biti s učenicima. Što ćemo mi pušači koji moramo tih pet minuta otići popušiti cigaretu? Što to znači za nas? Puno je pitanja na koje ne znamo odgovore, a vjerojatno nećemo niti doznati."

Idi na 24sata

Komentari 168

  • 02.09.2020.

    Zapali u razredu....

  • gvagec 02.09.2020.

    E to je pravo pitanje, kaj sa pušačima i pušačicama dali im dozvoliti na radnom jestu ili ne, ja sam za neka puše. Tako je, ali neko mora prinesti žrtvi Primorskom vjerodostojniku PopuŠimi .....................................

  • 12 Majmuna 02.09.2020.

    Pušači su mi zanimljivi ljudi. Napravio sam izračun koliko godišnje vremena oni potroše na pauzu za cigarete. Dakle radi se samo o radnom vremenu, odnosno izostanku sa posla. Neka na dan popuše tri cigarete. Znači tri puta po 15 minuta je 45 minuta. Odbijemo li vikende, praznike i godišnji odmor, ostaje nam 230 radnih dana. 230 puta 45 minuta je 10350 minuta ili 172,5 sata ili 21,5 dan. 21,5 dan???? 21,5 dan oni u godinu dana provedu na pauzi za pušenje??? Zašto meni nepušaću firma ne bi poklonila isto toliko slobodnih dana pa da smo onda ravnopravni??? Pa to je cijeli jedan godišnji odmor!! Dok oni pljugaju, ja sam na radnom mjestu i radim!! Osjećate li se i vi pomalo zakinutima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare