To je to što me zanima!

Danas Sopot bez vode: Opet je pukla cijev u Novom Zagrebu

Ovo je već treće pucanje cijevi u Novom Zagrebu u posljednja dva mjeseca. Podsjetimo, najveća havarija dogodila se početkom srpnja kada je pukla glavna vodovodna cijev u Sarajevskoj ulici
Vidi originalni članak

Nakon što je u utorak u Sarajevskoj ulici pukla vodovodna cijev, zbog čega je sat vremena bez vode bio cijeli istočni dio Novog Zagreba, slična se stvar dogodila u noći na srijedu u Sopotu, također u Novom Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijev je pukla preko puta Muzeja suvremene umjetnosti, a fotografije ogromne lokve vode su na društvenim mrežama objavili stanovnici Sopota. Bez vode su ponovno neko vrijeme, tvrde stanari na Facebooku, bili stanovnici Sopota, ali i Dugava.

VIDEO: DRUGI PUT U DVA MJESECA Novi Zagreb ponovno bio bez vode: Pukla cijev u Sarajevskoj

Ovo je već treće pucanje cijevi u Novom Zagrebu u posljednja dva mjeseca. Podsjetimo, najveća havarija dogodila se početkom srpnja kada je pukla glavna vodovodna cijev u Sarajevskoj ulici. Istočni dio Novog Zagreba tada je cijeli dan bio bez vode, a ljudi su se opskrbljivali na cisternama.  

U srijedu ujutro, radnici su nastavili popravak vodovodnih cijevi u Sarajevskoj.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 11.09.2019.

    Kome voda još treba kad imamo predsjednicu zgodnu i plavušu !

  • 11.09.2019.

    Miki opet dela?

  • 11.09.2019.

    pa naravno kad je izgradjeno jos za ondasnje drzave, a nikako odrzavano... zato imamo fontane, zato cemo imati mostove sa lampicama i Bandhatann... a jos kad vam stignu racuni za vodu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare