Obavijesti

News

Komentari 131

Novi Zagreb ponovno bio bez vode: Pukla cijev u Sarajevskoj

Novi Zagreb ponovno bio bez vode: Pukla cijev u Sarajevskoj
11

Na teren su upućene ekipe Vodoopskrbe i odvodnje koje će dijagnosticirati problem te pristupiti aktivnostima u skladu s utvrđenim uzrokom problema , kažu u Vodoopsrkbi

Danas, malo nakon podneva, istočni dio Novog Zagreba ponovno je ostao bez vode. Dobili smo dojave s područja Sloboštine, Otoka, Travnog, Dugava, Utrine, Kamenarke...Prekid opsrkbe izazvalo je puknuće cijevi u Sarajevskoj ulici u naselju Utrina.

Voda se počela vraćati nakon 13 sati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Problem su ranije potvrdili i iz zagrebačke Vodoopskrbe:

- Dio domaćinstava u Novom Zagrebu, prema informacijama s terena, trenutno ima poteškoća, odnosno prekide u opskrbi vodom. Na teren su upućene ekipe Vodoopskrbe i odvodnje koje će dijagnosticirati problem te pristupiti aktivnostima u skladu s utvrđenim uzrokom problema u distribuciji. U međuvremenu, ljubazno molimo za razumijevanje. Opširniju informaciju objavit ćemo nakon što bude utvrđen možebitan kvar i njegovi razmjeri, stoji na Holdingovim info stranicama Zagreb sada.

Bandić u srpnju: Nemojte stvarati paniku

Podsjetimo, u srpnju ove godine isti je dio grada satima bio bez vode zbog puknuća glavne vodovodne cijevi također u Sarajevskoj ulici. 

Pokretanje videa ...

Gradonačelnika Milana Bandića posebno je tada naljutila konstatacija novinara kako je velik dio grada bio bez vode.

- Nemojte stvarati paniku. Kakav velik dio grada bez vode? Da je velik dio grada bez vode, ja bih skočio kroz prozor - grmio je Bandić. Kada će grad obnoviti instalacije za koje je i sam rekao da su starije i od osamdeset godina, nije rekao.