To je to što me zanima!

Što vam nisu rekli o Bandiću? Otkrivamo mnogo bizarnosti...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hoće li u Zagrebu doći do novih izbora? Je li Milanović dao Bandiću poticaj za premijersku i predsjedničku utrku? Sve to i mnogo više čitajte u novom Expressu
Vidi originalni članak

Zašto su Bandića uhitili ljudi koji su privodili prostitutke? Kako je policija pozvala mrtvaca za svjedoka? Imamo još takvih bizarnosti i sve ih otkrivamo u novom Expressu.

I ne samo to. 

Hoće li u Zagrebu doći do novih izbora? Je li Milanović dao Bandiću poticaj za premijersku i predsjedničku utrku? Hoće li se širiti istraga? Otkrivamo i tri imena koja kotiraju kao prvi kandidati za sljedeći val uhićenja

Istražili smo i zašto američkim lobistima plaćamo 120.000 dolara na mjesec

Uz Express: Vrhunski keramički nož santoku za 39,90

Ne propustite ni kolekciju od pet vrhunskih keramičkih noževa koje svaki tjedan možete kupiti uz Express. Od petka je u prodaji drugi iz seta - keramički nož santoku po cijeni od samo 39,90 kunaSvaki od pet modela dolazi u tri boje. Birajte između crvene, plave i zelene te si olakšajte sate provedene u kuhinji. Svi noževi su jednostavni za održavanje, presvučeni su keramičkom oblogom, a držak noža se ne kliže pa je rukovanje olakšano. Santoku nož dugačak je 27 centimetara i idealan je za početnike.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • MiroTvorac_3 24.10.2014.

    Ako vec pisete na dugo i siroko o bandivcevom kriminalu zasto malo ne pisete o kriminalu styria novinara o kojima prica htv i koji su korumpirani od agrokora.cekamo da ih razotkrijete i prijavite dorhu te popisete njihovu imovinu i navedete koliko su dobili od todorica.naravno ukoliko navodi jugokomunistivke tv nisu tocni da to i demantirate.

  • prestige1 24.10.2014.

    sve ste nam rekli,hoću čuti o lexu i mustaću?

  • KroMiki_1 24.10.2014.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare