To je to što me zanima!

Stojanović o Mariću: Stari smo mi prijatelji, išli smo u Rusiju

SDP-ov Gordan Maras rekao je da je poduzetnik Stojanović dobio kredit u HBOR-u zato što ministrica Žalac sjedi u Nadzornom odboru. Ministar Marić, koji je predsjednik NO-a, s Jollyjem je navijao u Rusiji...
Vidi originalni članak

Poduzetnik Josip Stojanović Jolly našao se ovih dana u središtu afere zbog skupocjenog automobila uočenog u dvorištu obiteljske kuće ministrice Gabrijele Žalac. 

Stojanović je na konferenciji za novinare izjavio da će tužiti SDP-ovog Gordana Marasa koji je rekao da je Stojanović dobio kredit u HBOR-u, gdje ministrica Žalac sjedi u Nadzornom odboru. No, Maras nije spomenuo ministra financija Zdravka Marića koji je predsjednik Nadzornog odbora HBOR-a, a koji je, tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, fotografiran kako euforično navija na ramenima  poduzetnika Stojanovića. 

- Ma da, zajedno smo išli u Rusiju, mi smo stari prijatelji. On je, baš kao i ja, zaljubljenik u košarku. Jest, u trenutku euforije, skočio mi je na ramena - objašnjavao je Stojanović novinarima. 

Što se kredita u HBOR-u tiče, Stojanović kaže kako je kredit "sređivao" s tadašnjim ministrom Borisom Lalovcem koji mu je obećao srediti kredit, kojeg je naposljetku i dobio. 

- Bio je to nepovoljan kredit pa sam ga odmah i vratio - objasnio je Stojanović na konferenciji u srijedu i dodao da ga je odvjetnik upozorio da pazi što priča kada govori o ministru Mariću. 

- Ma reći ću da smo tako dobri, da mi njegovo ministarstvo nije vratilo 2,3 milijuna kuna. Trebali su nam vratiti porez na prodaju nekretnine, a neće da vrate pare. Eto koliko smo dobri - objasnio je Stojanović. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 21.03.2019.

    E moj Maricu , javna osoba , i onda obuces hrvatski dres , morao bi znati sto to znaci za mrzitelje hrvatske .

  • Zmar116 21.03.2019.

    Hadezejska država,hadezejski nogometni savez,hadezejska repka koju gledaju hadezejci...

  • Fajlpz 20.03.2019.

    Oni se stvarno igraju sa nama stokom sitnog zuba. Kakva je to euforija gde ovo radi ministar financija. Dajte malo dostojanstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare