Obavijesti

News

Komentari 29

Stojanović o Mariću: Stari smo mi prijatelji, išli smo u Rusiju

Stojanović o Mariću: Stari smo mi prijatelji, išli smo u Rusiju
1

SDP-ov Gordan Maras rekao je da je poduzetnik Stojanović dobio kredit u HBOR-u zato što ministrica Žalac sjedi u Nadzornom odboru. Ministar Marić, koji je predsjednik NO-a, s Jollyjem je navijao u Rusiji...

VIDEO

Poduzetnik Josip Stojanović Jolly našao se ovih dana u središtu afere zbog skupocjenog automobila uočenog u dvorištu obiteljske kuće ministrice Gabrijele Žalac. 

Stojanović je na konferenciji za novinare izjavio da će tužiti SDP-ovog Gordana Marasa koji je rekao da je Stojanović dobio kredit u HBOR-u, gdje ministrica Žalac sjedi u Nadzornom odboru. No, Maras nije spomenuo ministra financija Zdravka Marića koji je predsjednik Nadzornog odbora HBOR-a, a koji je, tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, fotografiran kako euforično navija na ramenima  poduzetnika Stojanovića. 

- Ma da, zajedno smo išli u Rusiju, mi smo stari prijatelji. On je, baš kao i ja, zaljubljenik u košarku. Jest, u trenutku euforije, skočio mi je na ramena - objašnjavao je Stojanović novinarima. 

Što se kredita u HBOR-u tiče, Stojanović kaže kako je kredit "sređivao" s tadašnjim ministrom Borisom Lalovcem koji mu je obećao srediti kredit, kojeg je naposljetku i dobio. 

- Bio je to nepovoljan kredit pa sam ga odmah i vratio - objasnio je Stojanović na konferenciji u srijedu i dodao da ga je odvjetnik upozorio da pazi što priča kada govori o ministru Mariću. 

- Ma reći ću da smo tako dobri, da mi njegovo ministarstvo nije vratilo 2,3 milijuna kuna. Trebali su nam vratiti porez na prodaju nekretnine, a neće da vrate pare. Eto koliko smo dobri - objasnio je Stojanović. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...