To je to što me zanima!

Stojanović otkazao punomoć odvjetniku jer ga sudac ne voli

Kristijanu Kikiju Stojanoviću sudi se za teško ubojstvo Ive Stipetića. Uvjeren je da je zakinut zbog netrpeljivosti između suca Zorana Kežića i odvjetnika Željka Gulišije
Vidi originalni članak

Sudac Županijskog suda u Splitu Zoran Kežić odgodio je u srijedu suđenje Kristijanu Kikiju Stojanoviću za teško ubojstvo Ive Stipetića u prosincu 2010. godine na Kočinjem Brdu kod Klisa. 

Osim što se nisu pojavila dva svjedoka, jedan se s broda vraća tek 1. rujna, a drugi nije ni opravdao svoj nedolazak, Stojanović je odlučio otkazati punomoć svom odvjetniku Željku Gulišiji. Uvjeren je kako postoji netrpeljivost između suca i njegovog odvjetnika te se zbog toga smatra zakinutim.

- To je vaša stvar i vaše pravo. Ne zanimaju me razlozi - rekao mu je sudac i dao osam dana da nađe novog odvjetnika ili će mu sud odrediti jednoga po službenoj dužnosti.

Već od početka suđenja obrana vjeruje da sudac ne daje u zapisnik sve što kažu svjedoci, piše Slobodna DalmacijaKiki je preko branitelja Gulišije tražio izuzeće kako suca Zorana Kežića i predsjednika splitskog Županijskog suda Marijana Miletića, no Vrhovni je sud odbio te zahtjeve. 

Nastavak suđenja je zakazan za sredinu listopada.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • comadant 27.08.2014.

    ovaj zoran kezic je meni bia sudac, najstrozi sudac zupanijskog suda, ne pise mu se dobro to je sigurno, ne virujen da ce vise ikad i izac na slobodu

  • SAINT 27.08.2014.

    Ovakve triba maknit sa ulice bar 40' godina bez prava na uvjetni otpust. Ante Bilić je proša lišo bez punta što bi kod nas rekli a i on je triba dobit 40 godina pa da se ljudi malo opuste od takvih luđaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare