To je to što me zanima!

'Stojimo uz naše generale i s narodom dijelimo gorčinu'

Predsjednik HBK-a je rekao kako očekuje da Hrvatska u izgubljenoj bitci ne izgubi rat. Pozvao je i na još jače prezentiranje istine o Domovinskom ratu i Oluji
Vidi originalni članak

Istinu treba stalno ponavljati i tu mi Hrvati griješimo jer smatramo da je svima sve jasno, rekao je uskrsnoj čestitki đakovačko-osječki nadbiskup i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije mons. dr. Marin Srakić. Dodao je kako očekuje da Hrvatska u izgubljenoj bitci ne izgubi rat te pozvao na još jače prezentiranje istine o Domovinskom ratu i Oluji.

- Kada se vodi rat, znamo da dolazi i do nepravdi i to je veliko zlo, najveće zlo što čovječanstvo može zahvatiti. Ali, mi u ovom trenutku stojimo uz generale, njihove obitelji i svoj narod s kojim dijelimo gorčinu - rekao je Srakić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • casio 20.04.2011.

    Podjelite malo s narodom silna bogatstva koja posjedujete ,manipulatori bezobzirni.

  • srijeka 20.04.2011.

    Kad bi radili i ponašali se onako kako propovjedaju bili bi mi draži. Ovako baš svećenici i njihove izjave mene tjeraju iz crkve. Nitko mi ne mora govoriti - dovoljno sami kažu.

  • davor2 19.04.2011.

    da da oni ce bas dati...kao sta mi jedna kolegica rece...u njenom selu fratar je dosao i rekao kako svi moraju prodati puricu da se dade za crkvu...pa gde to ima da svecenik ide i naredjuje koliko ce se dati u crkvu...a tu su i ti dobrocudni svecenici sta siluju deckice...nek oni nesto dadu za hravtsku...katolicka crkva ima ministarstvo finansija.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare