To je to što me zanima!

Stop gospodi: Parking pred Emmezetom samo za dame

Ispred trgovačkog centra Emmezeta u Donjem Stupniku kraj Zagreba označili su parkirna mjesta na kojima žene imaju prednost pred muškarcima
Vidi originalni članak

Vidjela sam slobodna mjesta na parkiralištu, ali sam mislila da su rezervirana za invalide. No na njima su iscrtani rozi cvjetići, a potom sam ugledala i rozu ploču. Ugodno me iznenadilo da na ovom parkiralištu mi žene imamo prednost, kaže Marina P. No nisu svi s oduševljenjem prihvatili novu regulaciju na parkiralištu.
- To je diskriminacija. Kaj oni misle da se mi ne znamo parkirati pa nas žele odvojiti? To bi sve trebalo biti za invalide - kazala je žena koja se na ružičastom parkiralištu nije željela parkirati. Na spomen parkirališta za žene i muškarci odmah pomisle da su ta mjesta šira.
- Kada sam vidio cvjetiće, pomislio sam da je to namijenjeno obiteljima s malom djecom. Nije u redu da je samo za žene jer je svima teško vući malu djecu ako je auto daleko - kaže Petar Z.
- Nedavno smo uređivali parkiralište pa se direktor Slobodan Školnik dosjetio da dio bude za dame. Ostalo je dovoljno mjesta za invalide. Prodajemo stvari za dom pa dolazi puno žena, a za novi parking trebat će im malo vremena da se naviknu - kaže Ivica Tomljenović, voditelj trgovačkog centra.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mayhem26 01.09.2008.

    Žene su opčenito bolji potrosaci od muskaraca.Jednom rijecju trgovacki lanci nevole muske kupce,te ciljaju na onu zensku grupu iz tog razloga su i napravili takva parkiralista da bi privukli sto vise zenskih potrosaca.Jednom rijecju muskarci nisu dobrodosli i trebalo bi ih tuziti jer ako ovo nije diskriminacija onda neznam sto je...................

  • Maxich_1 31.08.2008.

    mislim da je to sasvim u redu. žena je još uvijek ta koja kuha, pegla, brine se da djeca imaju dovoljno jesti i sve za školu, udovoljava mužu i još tegli vrećice iz dućana. ne kažem da muškarci ne rade ništa, naravno da rade, ali, olakšajmo im malo!

  • KujtimShalja 31.08.2008.

    ja mislim da je to baš simpa, al normalno da su se javile neke lezbo-nedojebane feministkinje koje misle da je to diskriminacija. Ja sam muško i jebeno mi ide na nerve što je to za žene, ali mislim da je fora. Al ne, mora Neva Tolle i vojska gabora nekaj prigovarat

Komentiraj...
Vidi sve komentare