To je to što me zanima!

Stotine Bad Blue Boysa došlo seliti pacijente s Jordanovca

Svojevrsna humanitarna turneja Bad Blue Boysa traje i dalje. Nakon što su svoje 'usluge' pružili bolnici u Dubravi te u Petrovoj, večeras su se okupili i na Jordanovcu...
Vidi originalni članak

Navijači zagrebačkog Dinama prije nekoliko su dana pomogli pri pripremi KBC Dubrava za prihvat zaraženih korona virusom, a jutros su, nakon što je Zagreb zatresao razorni potres, došli u Petrovu i tamo pomogli pri zbrinjavanju pacijenata koji su zbog potresa završili praktički na ulici. 

- Sve što mogu reći je hvala BBB, od srca vam hvala, jer ste nam nesebično pomogli u ovim teškim trenucima - zahvalio im je Mislav Herman, dr. med. specijalist ginekologije i opstetricije.

BOYSI ZA PETROVU Na njih uvijek možete računati: BBB, od srca vam hvala za sve

No, Bad Blue Boys nisu stali ni na tome. Upravo sada nalaze se pred bolnicom Jordanovac gdje pomažu u selidbi pacijenata i opreme na 'Rebro'. Kako doznajemo, dio pacijenata seli se na Rebro, a dio je otpušten kućama. 

Gledajte i divite se:

Pred bolnicom se večeras okupilo nekoliko stotina njih, no, kako se ne bi stvarale gužve, većina njih poslana je kućama te ih je ostalo dovoljno kako bi se posao neometano obavio.

Dečki, hvala vam u ime svih nas!

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Cipelcug 23.03.2020.

    Respekt dečki.

  • NETKO_NEBITAN 23.03.2020.

    Uz naše hrabre BBB bili su i dečki sa auto tuning scene. samo neki od njih su THE OLD CREW, AUTO KLUB VRBOVEC, R GARAGE, NAŠE HONDE I MS TUNING.

  • EdgarAllanP 23.03.2020.

    svatko od nas prvo treba biti covjek.. i samo jednom, samo jednom pružiti ruku pomoci nekome..djelom, rjecju, dodirom.. i tako u krug.. toliko jednostavno, toliko dobar osjecaj, a vjerujte mi dobro se uvijek uvijek dobrim vrati.. zelim svim dobrim ljudima zdravlje, snagu i ljubav.. a isto to zelim i onima koji nisu dobri uz jedan dodatak, mudrosti da vide koliko je dobro raditi dobro..

Komentiraj...
Vidi sve komentare