To je to što me zanima!

Stotine prijavile da su ih u crkvi seksualno zlostavljali

Njih 488 javilo se nakon što je u travnju jedan belgijski biskup dao ostavku jer se otkrilo da je seksualno zlostavljao djecu. Policija će proširiti istragu
Vidi originalni članak

Vlasti u Belgiji i dalje istražuju katoličku crkvu jer je na stotine ljudi prijavilo zlostavljanje. Njih 488 javilo se nakon što je u travnju jedan belgijski biskup dao ostavku jer se otkrilo da je seksualno zlostavljao djecu. Policija skuplja potrebnu dokumentaciju, a vlasti najavljuju još racija te da će istragu proširiti, prenosi MSNBC.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bubislav 10.09.2010.

    pa kad mi sad neko reče zašto ne idem u crkvu !

  • _christine_ 10.09.2010.

    Katolička crkva je kriva jer je zataškavala zlostavljanja.,premještali su svećenike u druge župe iako su znali da ce se i tamo ponavljati ista stvar. I ne,to nema veze s homoseksualnosti,ako odrasla osoba zlostavlja dijete to se zove pedofilija.

  • jesen 10.09.2010.

    a da se malo prosvrlja po redovima katolicke crkve u lijepoj nasoj? zanima me koliko bi pedofila, djece svecenika i zlostavljanih redovnica naslo svoje mjesto u ovome tekstu. samo sto se o tome kod nas ne govori nego se presutno \"bozjeg slugu\" posalje u drugu zupu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare