To je to što me zanima!

Stožer: SDP nam podmeće. I oni su bili pozvani na sastanak

Članovi Stožera reagirali su na letke kojima je nakon prosvjeda oblijepljen Vukovar. Ističu da su još 15. ožujka organizirali sastanak na koji su pozvani gradski vijećnici
Vidi originalni članak

Reagirajući na letke kojima je, nakon velikog zagrebačkog prosvjeda protiv ćirilice, oblijepljen Vukovar, na kojoj je fotografija članova Stožera za obranu hrvatskog Vukovara u društvu predstavnika HDZ-a i HSP-a AS, oglasio se Stožer.

Ističu da su još 15. ožujka organizirali sastanak na koji su pozvani gradski vijećnici svih stranaka koje participiraju u Vijeću grada Vukovara, a tema sastanka odnosila se na tada aktualne izmjene i dopune Statuta u vezi prava nacionalnih manjina.

Sastanku su se, kažu u Stožeru, odazvali svi osim vijećnika SDP-a i SDSS-a. "Sastanak je održan bez njih, o čemu svjedoče i fotografije koje sada ti isti koji nisu došli na sastanak, žele iskoristiti kako bi nas diskreditirali", stoji u priopćenju Stožera.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • mestar 10.04.2013.

    Mudrac, dosadan si, stalno isto ponavljas.

  • hellbani 10.04.2013.

    HDZ=SDP ! naucite vec jednom ovce ! ;)

  • voice 10.04.2013.

    sva dika i ponos na prosvjedu , sve i jedan umirovljenik ,.svi sišu ovu sirotinju od države i sa nekim raznim smišljenim olakšicama uniforme su kao iz dučana nisu baš habane na bojištu ??? odrecite se barem dio toga pa pitajte taj narod za oprost jer i drugi su ginuli i ratovali a saada gladuju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare