To je to što me zanima!

Stožer u Osijeku: U županiji je novih 7 oboljelih, 81 ukupno

Oni građani koji se vraćaju u Hrvatsku za Uskrs dobit će propusnicu i moraju biti 14 dana u samoizolaciji pa iz Stožera apeliraju da ti građani dobro razmisle o povratku iz drugih zemalja
Vidi originalni članak

Na području Osječko-baranjske županije ima sedam novih oboljelih. Svi su bili u izolaciji. Ukupno ih je 81 pozitivan, a šest na respiratoru. 

Bilo je kršenja samoizolacije samo na jednom mjestu, kažu iz Stožera u Osijeku. Oni građani koji se vraćaju u Hrvatsku za Uskrs dobit će propusnicu i moraju biti 14 dana u samoizolaciji pa iz Stožera apeliraju da ti građani dobro razmisle. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 03.04.2020.

    Slavonci su se navikli na krizne situacije koje su ovdje bile prije 25 godina i mi smo disciplinirani. Slavonci su uvijek bili takvi i takvi će biti i nadamo se da ćemo zbog toga izaći s najmanje „ranjenih“ iz ovoga, komentirao je župan Anušić." Blago nama:)

  • maestraljadran 03.04.2020.

    Kakvi licemjeri!Stoje jedan pored drugoga kao sardine poredani,a pametovati znaju!Ovaj Anušić je kao pravi šerif.Zna određivati pravila ali se istih ne drži.Ipak je on sada neka "veličina" pa za njega i njegove,pravila ne vrijede!

  • stipo1304 03.04.2020.

    ja pročitao stožer na respiratoru, loool

Komentiraj...
Vidi sve komentare