To je to što me zanima!

'Strah me da mi kćer nije netko oteo, već pet dana je tražimo'

U evidenciji nestalih se navodi da je 17-godišnja Dorotea Kovačević visoka 168 cm te da ima smeđu kosu. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, crnu majicu kratkih rukava i donji dio trenerke...
Vidi originalni članak

Riječka policija traga za nestalom maloljetnicom Doroteom Kovačević (17) iz Rijeke. Nestanak mlade Riječanke vodi se i u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba od 17. travnja.

Kristina Kovačević, majka nestale, kaže da je riječkoj policiji nestanak kćeri prijavila još sredinom prošlog tjedna kada je izrazila sumnju da bi se kćer mogla nalaziti s jednim starijim mladićem protiv svoje volje.

- Majka sam i uplašena sam za svoje dijete. Strah me je da mi kćer nisu zatočili ili još nešto gore. U vrijeme tehnoloških mogućnosti čudi me da je policija već pet dana nije uspjela pronać jer ima mobitel sa sobom – govori nam majka nestale maloljetnice i uplašena tvrdi da bi se ona već sama vratila kući da može.

U evidenciji nestalih se navodi da je 17-godišnja Dorotea Kovačević visoka 168 cm te da ima smeđu kosu. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, crnu majicu kratkih rukava, donji dio svijetlosive trenerke i tenisice. Ukoliko ste ju vidjeli i posjedujete informacije o nestaloj osobi molimo vas da obavijestite najbližu Policijsku postaju ili nazovete broj 192. 

Idi na 24sata