To je to što me zanima!

Stranka Promijenimo Hrvatsku izbacila iz članstva Juranovića

Dražen Juranović je ignorirao spomenute stavove i naputak, čime je u velikoj mjeri narušio prava i obveze iz Statuta PH i učinio značajnu političku štetu ugledu stranke u javnosti, rekao je Lovrinović
Vidi originalni članak

Predsjedništvo stranke Promijenimo Hrvatsku (PH) na telefonskoj sjednici u ponedjeljak popodne većinom glasova donijelo je Odluku o isključenju iz članstva stranke Dražena Juranovića, koji je danas na konstituirajućoj sjednici Skupštine sisačko-moslavačke županije podupro koaliciju HDZ-a s partnerima, čime je HDZ-ova koalicija ostvarila većinu u Županijskoj skupštini.

- Na danas održanoj telefonskoj sjednici Predsjedništva stranke Promijenimo Hrvatsku u popodnevnim satima većinom je donesena Odluka o isključenju iz članstva stranke Dražena Juranovića. Usprkos zaključcima Predsjedništva i Glavnog odbora Promijenimo Hrvatsku da se u Sisačko-moslovačkoj županiji neće nakon lokalnih izbora poduprijeti koalicija na čelu s HDZ-om, Dražen Juranović je postupio samoinicijativno i ignorirao spomenute stavove i naputak, čime je u velikoj mjeri narušio prava i obveze iz Statuta PH i učinio značajnu političku štetu ugledu stranke u javnosti - izjavio je predsjednik stranke dr. Ivan Lovrinović, priopćeno je iz Odnosa s javnošću Promijenimo Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • fallout2 27.06.2017.

    hdz kupuje i troši novac iz crnih fondova jer je suđenje za udruživanje u kriminalnu organizaciju vraćeno na početak zbog "proceduralne" pogreške.

  • OS_LEGA 27.06.2017.

    Kako se nitko nije dosjetio nazvati svoju stranku "Promijenimo sebe"? Pa nije Hrvatska kriva što mi biramo nesposobne i oni kao upravljaju i vode državu konstantno u propast!

  • dylan 26.06.2017.

    Hebe se meni za sve njih ali mi nije jasno kak nema ovaj srama kolega ga je hraćnuo najvjerojatnije sa razlogom pa on živi u maloj sredini žao mi je samo njegove obitelji i bivših prijatelja ak ih je uopće imao ovakvu prijevaru trebaju osuditi birači bilo koje stranke

Komentiraj...
Vidi sve komentare