To je to što me zanima!

Strašna prometna nesreća u Štefancu: Auti se sudarili i sletjeli s ceste, poginulo dijete

Automobili su sletjeli i udarili u rasvjetni stup te udarili dva pješaka kraj ceste, od kojih je jedan smrtno stradao, a drugi je prevezen u ŽB Čakovec
Vidi originalni članak

Nakon strašne prometne nesreće u Štefancu, do koje je došlo u poslijepodnevnim satima, policija se obratila medijima s priopćenjem.

LOCIRALI MOBITEL Nesreća kod Cresa: Prevrnuo se katamaran s dvoje ljudi, u tijeku je potraga za putnicima

– Dana 10. lipnja 2022. oko 17:35 sati u Štefancu na raskrižju ulica Zrinskih i V. Nazora dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila, koja su nakon toga sletjela s ceste i udarila u rasvjetni stup i udarila u dva pješaka kraj ceste, od kojih je jedan smrtno stradao, dok je drugi prevezen u ŽB Čakovec. Od 17:40 sati cesta je zatvorena za promet. Očevid je u tijeku, rekli su iz PU međimurske.

Kako neslužbeno saznaju Međimurske novine, u prometnoj nesreći život izgubilo dijete. Težina ozljeda osobe koja je prevezena u čakovečku bolnicu za sad nije poznata.

SLIJEDI OČEVID Oluja prevrnula srpski kamion kod Senja, vozio pod zabranom

Više informacija bit će poznato nakon očevida.

Radi utvrđivanja svih okolnosti nesreće, iz Policijske uprave međimurske mole da im se javi vozač kamiona marke Scania koji je u trenutku nesreću prolazio mjestom događaja.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Nepravdo Izumri 11.06.2022.

    nebi puno pili poslije takvih kazni a nama balkancima treba cipela!

  • Ekscem 10.06.2022.

    Napravit će drugo?

  • jurekcmok 10.06.2022.

    aj se ne pravite fini, ka ne znate sta je bandera?? isli ste u privatne skole, na Harvard mozebit?? u nas se kazuje bandera iliti stup iliti ne znam ni rec ali vas briga za banderu a deca ginu......

Komentiraj...
Vidi sve komentare