To je to što me zanima!

Strašni detalji: Djevojku davili i bacili u ocean, bila je još živa...

Island: Birna Brjansdottir (20) ubijena je u siječnju. Sada je obdukcija otkrila jezive detalje. Za ubojstvo vlasti sumnjiče dvojicu mornara. Ubojstva na Islandu su vrlo rijetka
Vidi originalni članak

Islanđanka Birna Brjansdottir (20) je zadavljena i bačena u more. Obdukcija je pokazala da je djevojka još bila živa kada su je bacili u ledeni Atlantik. Obdukcija je otkrila i da je imala vode u plućima što ukazuje na to da je uzrok smrti bilo utapljanje.

Island u šoku: 'Kod nas nema ovakvih ubojstava'

Tijelo djevojke našli su 22. siječnja na plaži južno od Reykjavika. Tražili su ju osam dana. Cijeli otok je u šoku jer Island ima jednu od najnižih stopa zločina u svijetu i ubojstva su vrlo rijetka.

Ubila su je dva mornara s Grenlanda?

Djevojku je tražilo više od 700 ljudi. Policija je objavila da su priveli dva mornara s Grenlanda u vezi s nestankom djevojke 14. siječnja u Reykjaviku. Djevojku su nadzorne kamere snimile kako je nakon zabave u kafiću otišla sama u snijeg i maglu.

Kupila je kebab, a kamere su snimile i crveni automobil pakiran kod broda na kojem su radila dvojica uhićenih mornara.

Policija je utvrdila da su automobil unajmili mornari, a u njemu je pronađena krv nestale djevojke. Njezine cipele našli su u blizini broda.

Na Islandu živi 330.000 ljudi, a od 2001. godine bilježe 1,8 ubojstava godišnje. Ubojice su uglavnom bili pijani, ili je riječ o psihičkim bolesnicima. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • dobro jutro 08.02.2017.

    kao da hoda minskim poljem

  • 08.02.2017.

    rijetko dobra nadzorna kamera! obicno gledamo mrlje ili kockice!

  • ecud 08.02.2017.

    Imao sam i ja seks s pijanim curama. Plus je što joj možeš svašta raditi što ti ne bi dozvolila da je trijezna, minus je opet da nije baš pri sebi, logično, pa ne možeš toliko uživati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare