To je to što me zanima!

Strava: Curica (3) od rođenja živi u stanu s mrtvom sestrom

Slovačka: Očuh je 2009. izašao iz zatvora i ubio svoju pokćerku Lucky (5). Supruzi je zaprijetio da će je ubiti ako pozove policiju. Truplo su skrivali u krevetu tri godine
Vidi originalni članak

Saška (3) je od svojeg rođenja živjela u stanu s mrtvom sestrom. Policija je naime u ponedjeljak u stanu u Bratislavi našla mrtvu Lucky (5). Ubijena je, sumnja policija, još 2009. godine. Zbog zločina su uhitili njezinu majku (42) i očuha Juraja (32). Truplo su skrivali na krevetu. 

Toky.sk piše kako je 2009. Juraj izašao iz zatvora gdje je izdržavao kaznu za zlostavljanje. Suprugu je počeo tući, prijetio joj je da će je ubiti i zaključavao u stan. Nakon što je jednom završila u bolnici okomio se na Lucky. Tukao ju je i nije joj davao jesti. 

Nejasno je još uvijek kada je djevojčicu ubio. Policija pretpostavlja da je to bilo u drugoj polovici 2009. godine. Majka je htjela tada pozvati policiju no suprug joj je zaprijetio da će je ubiti. Majka je zbog straha za svoj život i za život njihove kćeri Saške šutjela tri godine. Sašku će preuzeti socijalna služba.     

Idi na 24sata

Komentari 53

  • tamara816 25.11.2012.

    a je glupa majke ti....pa ja bi mu oči iskopala....nema te prijetnje koja bi mene spriječila da pobjegnem i nazovem policiju...naveče u večeru mu tupnila tablete za spavanje i pobjegla s malom i ravno na policiju...

  • Nickyyy 04.10.2012.

    Mili Bože........ do kuda doseže ljudska glupost ??????

  • AntonellaJela 28.09.2012.

    sutila bi ja k* :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare