To je to što me zanima!

Strava! Djevojčica (10) rodila, ujak ju je silovao čak šest puta

INDIJA: Djevojčica je u dogovoru s obitelji zatražila odobrenje pobačaja, no dobila je odbijenicu i u konačnici rodila. Na svijet je stigla ženska beba teška 2,5 kilograma. Ujak je uhićen
Vidi originalni članak

Djevojčici iz Indije, staroj tek 10 godina, liječnici su zabranili pobačaj jer je premlada. Silovao ju je ujak, a u fazi trudnoće u kojoj se pojavila u bolnici liječnici su zaključili da pobačaj nije opcija. Rodila je zdravu djevojčicu tešku 2,5 kilograma u gradskoj bolnici u Chandigarhu, prenosi BBC.

Roditelji djevojčice otkrili su da je trudna kad se počela žaliti na bolove u trbuhu. Kasnije im je priznala da ju je ujak silovao čak šest puta. Obitelj je od suda tražila dozvolu za prekid trudnoće, ali nakon pregleda fetusa ustanovljeno je da nema zakonske osnove za pobačaj. 
 
Neki liječnici u Indiji digli su glas protiv ovog slučaja, navodeći specifične okolnosti slučaja i mladost djevojčice kao faktore koji trebaju prekinuti trudnoću. Ipak, sve molbe i žalbe su odbijene i desetogodišnjakinja je donijela na svijet djevojčicu. Ujak je uhićen i čeka suđenje.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • lokal patriota 20.08.2017.

    Pa ljudi to je Indija. Tamo više vole krave od žena. Žene su im nužno zlo.

  • dalmatar 19.08.2017.

    ako ćemo zadovoljit pravdu ...strreljajte ujaka i to šest puta ....

  • scoo_1 18.08.2017.

    muda bi mu ja iščupao kroz usta

Komentiraj...
Vidi sve komentare