To je to što me zanima!

Strava: IS u gradovima ostavlja leševe zavezane za ograde

Pored mrtvih sirijskih vojnika prolaze žene i djeca, no nitko na njih i ne obraća pozornost niti to smije. Tijela ubijenih su i zavezana na ogradama gradskih parkova
Vidi originalni članak

Borci Islamske države nastavljaju šokirati svijet svojim brutalnim videouradcima i ponašanjem prema neprijatelju . U cilju ratne propagande i sijanja straha prikazali su šetnju ulicom sirijskoga grada Raka koji su ljetos osvojili. Na ulicama leže mrtva tijela ubijenih sirijskih vojnika kojima su odrubljene glave i nabijene na obližnju ogradu.

Pored mrtvih prolaze žene i djeca, nitko na njih i ne obraća pozornost niti to smije. Tijela ubijenih su i zavezana na ogradama gradskih parkova. Jasna je i poruka što će se dogoditi ako padne grad Kobane koji Kurdi uz pomoć američkih i ostalih saveznika još uspješno brane.

Najveća pobjeda nad ISIL-om

Iračke snage su u subotu postigle najveći uspjeh u borbi protiv ISIL-a u zadnjih nekoliko mjeseci. Zauzele su većinu grada Džurf al-Sahara blizu Bagdada dok su istodobno kurdske snage ponovno zauzele sjevernoirački grad Zumar i nekoliko obližnjih sela i to poslije snažnih koalicijskih zračnih udara na islamske pobunjenike, piše CNN.

Idi na 24sata

Komentari 203

  • Bagy_1 27.02.2016.

    bolesne životinje...

  • shockre85 27.02.2016.

    nije to Islam, niti Kuran dozvoljava ubojstvo, to su nepismeni idoti koji neznaju citati kuran i onda im bolesnici snime na kazetu da Kuran kaze da treba ubijat a ovi posto neznaju citat misle da je to to.... sve je to vise manje upravljanje ovcama samo sto imaju krive cobane.

  • Mika75 28.10.2014.

    Strava!, to nisu ljudi!, to su monstrumi bezumni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare