To je to što me zanima!

Strava kod Čakovca: Žena (70) je sjekirom pokušala ubiti psa

PU međimurska primila je kaznenu prijavu muškarca (46) koji je navodno prijavio vlastitu majku za teško ozlijeđivanje njemačkog ovčara nepoznatog vlasnika. Pas je jedva preživio
Vidi originalni članak

Policijska uprava međimurska u četvrtak, 1. prosinca u poslijepodnevnim satima zaprimila je kaznenu prijavu na zapisnik od 46-godišnjeg muškarca iz koje proizlazi da je u Celinama, krajem studenoga došlo do težeg ozljeđivanja njemačkog ovčara, nepoznatog vlasnika. Ozlijeđeni pas zbrinut je u Veterinarskoj ambulanti u Čakovcu, priopćila je policija. 

O događaju izviješteno je nadležno državno odvjetništvo. U tijeku su kriminalistička istraživanja kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Kako smo već pisali, psa s ogromnom ranom na glavi pronašli su u srijedu 30. studenoga oko 13 sati u selu Celine, oko 12 kilometara od Čakovca i odmah su ga operirali.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Takav je hodao selom. Ljudi su ga vidjeli pa su zvali komunalnog redara koji ga je pokupio i odveo ga u veterinarsku ambulantu u Čakovcu gdje je hitno operiran. Nažalost, ovo se događa sve češće - rekla je predsjednica Azila Prijatelji Čakovec Aleksandra Hampamer i dodala da na području Međimurja ima 12 romskih naselja gdje se nalazi više od 2000 pasa koji nisu cijepljeni ni čipirani. 

- Azil je prepun i troškovi su ogromni baš zbog toga. Taj pas nije bio u romskom naselju, ali nije čipiran i ne zna se tko mu je vlasnik. Operacija je bila uspješna - rekla je i dodala da se nadaju da će pas biti ok. 

- Prvi grč je prošao, ali ćemo vidjeti. Nema ime, star je oko tri do četiri godine - rekla je.

Starica ga je pokušala ubiti sjekirom - bez razloga

Kako navodi e-međimurje, psa je sjekirom pokušala ubiti 70-godišnja žena. U tome nije uspjela - njemački ovčar je pobjegao, a potom cijeli noć lutao selom s jezivom ozljedom na glavi. Doslovce mu se vidio mozak.

Navodno je žena napuštenog psa prvo nasilno uvukla u svoje dvorište, te ju je u prvom pokušaju da ga ozlijedi spriječio  susjed. No, onda je psa odvukla dalje od kuće, u šikaru iza dvorišta. I tamo ga odlučila ubiti iz čistog mira, bez razloga.

Ženu je policiji prijavio njezin sin

Policiji ju je navodno prijavio vlastiti sin.

- Imam dva psa i pet mačaka. Obožavam životinje. No, ona ih mrzi. To je stari način razmišljanja, ona psa i mačku ne vidi kao živo biće. Na policiji je sve priznala, ali se ne kaje, jer uopće ne razumije što je krivo napravila - rekao je za Jutarnji.hr njezin sin, koji je užasnut onim što je njegova majka napravila. 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • eclipse 2016 03.12.2016.

    Dobio sam crveni karton jer sam se neprimjereno izrazio o ovoj divnoj i miloj gospođi, dragoj toploj baki kao iz mog djetinjstva, osobi na diku ljudskom rodu, koja eto, naokolo vitla sjekirom i ubija životinje...Neka, nije mi žao! Ipak, jučer sam u JL pročitao da je druga "gospođa" sličnih godina napala djecu od 8 godina sjekirom, ljuta na klince jer voze bicikl oko njene kuće...e, tak' to počinje, prvo sikirom po psima, poslije po ljudima!

  • istox 03.12.2016.

    sin je peško, garant vrti guzom dok šeta keru i kupi govna

  • istox 03.12.2016.

    sin je peško, garant vrti guzom dok šeta keru i kupi govna

Komentiraj...
Vidi sve komentare