To je to što me zanima!

Strava kod Kloštar Ivanića: Prvo mu ukrao dvije puške i auto pa ga upucao. Napadač je u bijegu

Građane savjetujemo da obrate pozornost na nepoznate osobe i svako sumnjivo ponašanje u svojoj blizini. Također, savjetujemo da se ne približavate niti ostvarujete kontakt zbog vlastite sigurnosti, navodi policija
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj upucao je muškarca (70) na ulaznim vratima kuće te ga ozlijedio u predjelu noge u srijedu 19.10.  u Sobačanima kod Kloštar Ivanića, priopćila je policija. 

Policija je utvrdila da je isti počinitelj 14. listopada provalio u kuću istog 70-godišnjaka te mu ukrao lovačke puške odnosno karabin marke s pripadajućim streljivom te puška s glatkim cijevima marke IŽ s 20-ak pripadajućih patrona. Dan nakon u noći između 15. i 16. listopada je nesretnom muškarcu (70) ukrao Fiat Punto. 

MASKIRAN IŠAO U PLJAČKE Razbojniku 7 godina zbog niza krađa: 'Pljačkao sam zbog duga za kocku. Odmah bih u zatvor'

- Za muškarcem, poznatim policiji, koji se dovodi u vezu s ovim događajem, intenzivna je potraga te obzirom na navedena kaznena djela - priopćila policija i pozvala sve građane na oprez. 

- Građane savjetujemo da obrate pozornost na nepoznate osobe i svako sumnjivo ponašanje u svojoj blizini. Također, savjetujemo da se ne približavate niti ostvarujete kontakt zbog vlastite sigurnosti i u takvim slučajevima zatražite intervenciju policije na 192 - naglasili su iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Heroj Oluje 24.10.2022.

    Dali stanovnika Kloštara zovu Klošar ?

  • Markus07 24.10.2022.

    jajtazijevac

  • tom dan 24.10.2022.

    Opet se jedna budala ceri dok on to ne sam dozivi. Mislim zbiljam da ima previse nenormalnih na ovom svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare