To je to što me zanima!

Vozaču nije bilo pomoći: Izletio iz tunela Trsat i probio ogradu

TEŠKA NESREĆA NA RIJEČKOJ OBILAZNICI: Iako je Hitna pomoć stigla vrlo brzo, vozaču Renault Lagune nije bilo pomoći te je preminuo na mjestu nesreće
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći do koje je došlo u petak oko 22 sata na riječkoj obilaznici (autocesta A7) smrtno je stradao vozač N.D. (36). Do nesreće je došlo na izlasku tj. spoju između tunela Trsat i mosta Riječina iz smjera Orehovice prema Škurinju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očevidom, kojim je rukovodila dežurna tužiteljica Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci Barbara Volf-Volčanšek te načelnik Odjela za sigurnost cestovnog prometa PU primorsko-goranske Borisom Skeledžićem i načelnik Postaje prometne policije Robert Tometić, utvrđeno je da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine pri kojoj je vozač Renault Lagune riječkih registarskih oznaka izgubio kontrolu nad volanom te skrenuo u lijevo.

Desnim bočnim te zadnjim dijelom vozila udario je u betonski rubnjak od kojeg se odbio te probio zaštitnu metalnu ogradu uz lijevi rub kolnika. Automobil se od siline udarca zarotirao i prevrnuo pri čemu je nesretni vozač ispao iz vozila.

Automobil se na kraju zaustavio na travnatoj zemljanoj površini između dviju prometnih traka, a koliko snažan je udarac bio govori i velik broj rasutih i razbacanih dijelova automobila na mjestu nesreće. između dviju prometnih traka.

Iako je Hitna pomoć stigla vrlo brzo iz obližnjeg KBC-a Rijeka, vozaču nažalost nije bilo pomoći, preminuo je na mjestu.

Promet prema Zagrebu i Krku bio je u prekidu sve do okončanja očevida.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • kristina33_1 29.01.2017.

    Čitam komentare i ne mogu vjerovati..... Možda je vozio umoran s posla..... Možda je jedva čekao doći doma....tisuću možda.... Svi tako savjesni vozači,svi se drže pravila 50....60....70..... Samo se pitam di je nestalo ljudskoga u ljudima....kako bi se osjećali da je to netko vaš, zar je bitna brzina,cesta,ograda,tunel...dovoljno je da jednog života nema. Ovakve stvari nisu za komentiranje jer mogu se desiti svakome nažalost, imate dovoljno "pametnih" članaka na internetu pa si dajte oduška, pametovat nad nečim ovakvim samo pokazuje vaše lice i stanje vaše nutrine

  • Battler 29.01.2017.

    Nema veze, auto se malo poravna pokita , pofarba i bit će kao novi

  • MBozic_1 28.01.2017.

    Laka mu zemlja i neka ga čuvaju anđeli Ako je od pomoći oko 21:00 sam prošao Istim mjestom na izlazu iz tunela je bila cijela lijeva traka oko 200 m zalađena

Komentiraj...
Vidi sve komentare