To je to što me zanima!

Strava! Pokćerku je pet godina silovao, a njezinog brata tukao

Muškarac (44) je priveden pod sumnjom da je seksualno zlostavljao svoju pokćerku (14), dok je njenog brata (15) redovno tukao. Strava je trajala od 2008. godine sve do sredine prošlog mjeseca. Pokćerku je silovao od njene 9. godine
Vidi originalni članak

Splitska policija riješila je još jedan slučaj fizičkog i seksualnog zlostavljanja djece na splitskom području. Naime, muškarca (44) sumnjiče da je pet godina fizički seksualno zlostavljao svoju pokćerku (14), dok je njenog brata (15) redovno tukao.

Strava je trajala od 2008. godine sve do sredine prošlog mjeseca, a nesretnu djevojčicu počeo je zlostavljati kad je imala samo devet godina. Zlostavljač je priveden i pritvoren, a slijede mu odgovarajuće kaznene prijave.

Osumnjičena je i 41-godišnja majka djece jer policija ne vjeruje da tijekom pet godina nije znala što se događalo u obiteljskoj kući u kojoj su živjeli. Njoj slijedi kaznena prijava zbog povrede djetetovih prava.

Uz to u kući je pronađena i ručna bomba suzavca, pa zlostavljaču slijedi i prijava za nedozvoljeno posjedovanje eksplozivnih naprava.

Idi na 24sata

Komentari 285

  • Renaldo 03.03.2013.

    Prvo bih ga uštroio a onda na 20 godina u buksu.

  • HSS 03.03.2013.

    ivan šimić zvan tuđman to je ta osoba novinari moji dragi!!!!!! da je ukra mortadele za naist se onda bi objavili puno ime i prezime a ovakoj gamadi ni inicjale sramite se !!!!!!!!!!Ivan Šimić zvan Tuđman !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • strapacoza 02.03.2013.

    ima vam puno takvih i sličnih slučajeva zlostavljanja djece kojima nitko ne vjeruje, ili im ne žele pomoći jer njihovi roditelji imaju i visoko obrazovanje i položaj, a na kraju su još i djeca kriva jer ne poštuju roditelje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare