To je to što me zanima!

Horor u Splitu: Mačka zaglavila u vezištu brodova i utopila se

Uzrok smrti ne može se sa sigurnošću utvditi, jedino sigurno je kako je mačka bila ostavljena da visi preko čelične omče, a pronašli su je komunalci
Vidi originalni članak

Šokantan prizor na splitskoj Rivi, leš životinje na vezu za brodove, uznemirio je širu javnost. Društvene mreže preplavili su komentari protiv nepoznatog počinitelja koji je, činilo se, psa ostavio da se uguši do smrti. 

Ipak, gradski koncesionar za zbrinjavanje života, tvrtka As-eko sa sjedištem u Šibeniku, još je sinoć izašao na teren i utvrdio kako se radi o velikoj mački, javlja Dalmacija Danas. Uzrok smrti ne može se sa sigurnošću utvditi, jedino sigurno je kako je mačka bila ostavljena da visi preko čelične omče.

- Pronašli smo veliku mačku koja je bila zaglavljena na vezu. Nažalost, ne možemo utvrditi razlog smrti i nezahvalno je išta komentirati. Obdukcija bi se mogla napraviti da to nalože nadležne institucije - kazali su iz šibenske tvrtke.

U pratnji koncesionara bilo je i splitsko komunalno redarstvo.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • pestej 14.01.2021.

    Lovila i postala lovina

  • maks 1991 13.01.2021.

    ovo me tolko oznemirilo da sam završil na bolovanju,prestrašno,tko zna koga je nezbrinutog ostavil iza sebe,sigurno je,ima di za uplatit njegovoj gđi.

  • njonjoguz 13.01.2021.

    Detaljno objašnjenje*Mačka je lovila ribu, željezna omča bila je podignuta i kako je riva bila mokra mačka se poskliznula i pala kroz omču, zadnje noge su je spriječile da padne kroz omču, bila je plima i voda je bila mački preko lica, kada je došla oseka, mački more nije bilo preko lica ali je bilo kasno jer se već utopila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare