To je to što me zanima!

Monstrum silovao djevojku pa je zatukao motikom i zakopao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U napuštenoj kući u Rakovici policija je pronašla tijelo Ivane Podraščić (14). Uhićen je Darko Kostić. On je navodno prije dva dana silovao rođakinju. Nalazi se u zatvoru
Vidi originalni članak

U napuštenoj kući u beogradskom naselju Rakovica policija je pronašla tijelo 14-godišnje Ivane Podraščić iz Batajnice koja je nestala prije više od dva mjeseca. Policija za ubojstvo sumnjiči Darka Kostića koji je otprije ima dosje.

On je djevojku silovao, a potom udario motikom u glavu. Tijelo je zamotao u deku i zakopao u iznajmljenoj kući u Rakovici, javlja Blic .

Muškarac osumnjičen za ubojstvo, silovao i rođakinju

Prije samo dva dana Darko Kostić j e, ekskluzivno doznaje Blic, silovao svoju rođakinju. Uhićen je zahvaljući poligrafskom testiranju.

Kostić je višestruki prijestupnik, otprije poznat policiji, a 1993. godine je ubio stariju ženu . Sumnja se da je pored ovoga, Kostić odgovoran za nekoliko silovanja.

Nestala prije dva mjeseca

Ivana je 29. lipnja otišla u izlazak uz dopuštenje majke i od tada joj se gubi svaki trag.

Ivanina majka je rekla kako je pred kraj školske godine djevojka manje odlazila u školu te je u kolovozu imala zakazano polaganje ispita. I ranije je odlazila od kuće i po nekoliko dana, no roditelji kažu kako bi se uvijek javila.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • julia04 13.10.2014.

    steta mladosti, i ovu sudbinu nedaj Boze nikome, ali ona ima 14 godina i dogadjalo se da se nebi po par dana vracala, znaci nit se zna ni s kim je bila ni sta je radila, kakvi su to i roditelji kad takvo nesto dozvole ?? s druge strane kad pogledam njega KOJA BI MU DALA ??

  • sara100 04.10.2014.

    Ma neka me ispoštuju ali moran reči da bi ja sa takvima poremećenim umovima po kratkom postupku. Pa ko je on da tako lako oduzima život nekome i to na kako okrutan način.

  • Bezobrazno zgodna 02.10.2014.

    Jadna djevojka...roditelji su joj jad i cemer...bas njih briga di je ona....odlazila je i prije ali se vracala....uzas sta reci....a ovaoj "lepotan" njega treba kastrirat i dat ovima koje vole pedofile u zatvoru da ga dan i noc kresu u guzicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare