To je to što me zanima!

Strava: Porodio suprugu u štali pa bebu utopio u kanti vode

Nakon ubojstva, Goran Mauna je suprugu Đuju odveo u kuću, a mrtvo novorođenče je zakopao u jamu iza staje. Sve je zatim pokrio sijenom kako bi prikrio tragove
Vidi originalni članak

Goran Mauna (40) i njegova supruga Đuja (42) iz Elezagića kod Bosanske Gradiške uhićeni su u utorak zbog ubojstva svog novorođenčeta, piše Srna.  Ne navodi se tko je bračni par prijavio policiji. 

Prema neslužbenim informacijama supružnici su 29. veljače ove godine, kada se Đuja porodila, donijeli odluku da ubiju svoje žensko dijete. 

Oko 9 sati ujutro Goran je u staji porodio suprugu, a potom je bebu stavio u plastičnu posudu napunjenu vodom. Suprugu je potom odveo u kuću, a ubijeno dijete je zakopao u jamu koju je iskopao iza staje. Sve je pokrio sijenom kako bi prikrio tragove. 

- Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubojstva i djelo ubojstvo djeteta pri porođaju, bračni par Mauna je uhićen i odveden u policijsku stanicu. O događaju je upoznat dežurni tužitelj koji je naredio ekshumaciju – priopćeno je iz banjalučke policije.

Centar za socijalni rad Bosanska Gradiška privremeno je zbrinuo njihovo šestoro maloljetne djece, javlja Dnevni Avaz.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • hik-nik 28.03.2012.

    Volio bih da nisam ni naletio na ovaj članak!Pokvari mi večer,komentirat ne želim,već što prije zaboravit....a ne ide mi iz glave nikako,nikako,nikako....

  • forrest gump_1 23.03.2012.

    Događaj je prestrašan . Novinar prepričava članke iz nekoliko novina u kojima je našao najbitniju činjenicu da je kanta bila plastična . ( da nije možda kupljena u Pevecu ? ) . U kakvim su uvjetima živjeli , da li su problematični - alkoholičari , možda nisko obrazovani pa ni neznaju za kontracepciju . možda nemaju novac za abortus . U članku trebate opisati sve što je bitno za događaj , a ne zarađivat novac prepričavajući tuđi članak .

  • agicaferic 23.03.2012.

    katastrofa,taki nisu zasluzili da zive.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare