To je to što me zanima!

Strava pri slijetanju: Muškarac pao sa zrakoplova, našli ga mrtvog

Još uvijek nisu utvrđene okolnosti smrti, samo da je čovjek prije pada viđen na lijevom krilu zrakoplova kompanije Air France.
Vidi originalni članak

Nesvakidašnji incident dogodio se prije nekoliko dana prilikom slijetanja zrakoplova kompanije Air Francea. Naime, iz aviona je, kada se približavao pisti glavnog grada Nigera, ispalo tijelo!

France24 piše da je stradao tamnoputi muškarac čiji je leš pronađen u lokvi krvi, nekoliko metara od naseljenog područja u predgrađu Niameya. Još uvijek nisu utvrđene okolnosti njegove smrti, samo da je prije pada viđen na lijevom krilu zrakoplova. Nigerski ministar unutarnjih poslova potvrdio je da je zrakoplov zadržan u zračnoj luci te da su ispitani svi putnici i članovi posade. Nastoje se utvrditi ''uvjeti u kojima su se putnici ukrcali'' te okolnosti koje su dovele do nesreće. Glasnogovornik Air Francea kazao je kako je vjerojatno riječ o slijepom putniku koji je pao iz podvozja zrakoplova.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ZelenaHrvatska 31.07.2013.

    Nemoguce je da je bio na krilu zrakoplova vjerovatno je bio u prostoru gdie se nalaze kotaci te je prilikom slijetanja kada kotaci izlaze jadnik ispao i nastradao! Vec je bilo takvih slucajeva,nedavno u Parizu!

  • dimnabomba 31.07.2013.

    Bez brige, CSI će skužit o čemu se tu radi...

  • WOMANIZER 30.07.2013.

    e ovo je čudno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare