To je to što me zanima!

Strava u Dortmundu: Maćeha ubila troje djece i zapalila stan

Dolaskom u stan vatrogasci su pronašli troje djece. Djevojčica Silan (12) i njezin brat Mustafa (4) bili su mrtvi, dok je treći dječak (10) podlegao ozljedama u bolnici
Vidi originalni članak

Njemačka policija uhitila je 29-godišnju ženu, za koju sumnjaju da je ubila troje djece svog partnera te potom zapalila stan u Dortmundu, javlja Bild.

Vatrogasci su u petak oko 5 ujutro zaprimili dojavu o požaru. Dolaskom u stan pronašli su troje djece. Djevojčica Silan (12) i njezin brat Mustafa (4) bili su mrtvi, dok je treće dijete, 10-godišnji Mehmet još uvijek davao znakove života. Prevezen je u bolnicu gdje je podlegao ozljedama. Obdukcija je pokazala da su djeca ubijena.

Sumnja je odmah pala na očevu djevojku koja je imala krvavu ruku, a policiji je rekla da je napadnuta u parku iza zgrade. Po istražiteljima, oca Muharrema T.(41) se ne sumnjiči ni za što. On je u trenutku požara bio u jednom restoranu udaljenom oko kilometar od kuće. Supruga mu je odavno umrla te je ostao samohrani otac.

I u veljači je u stanu iste obitelji izbio požar. Policija je tada zaključila da su ga izazvala djeca. Obitelj se potom preselila u prizemlje zgrade.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Viktorija0107 05.08.2012.

    Ljubomorna k*** .Dragog joj cijelu noć nije bilo doma pa je valjda poludila od ljubomore .Pa nisu joj sirota djeca za to bila kriva.Sad bi ju trebalo baciti u neku zatvorsku prdekanu da nikad više u životu ne vidi sunca ni mjeseca.

  • leonaleonic 05.08.2012.

    Oca ne terete? Pa on je glavni krivac, djeca su njegova!!!!

  • leonaleonic 05.08.2012.

    Tko zna što su jadna djeca prolazila s nazovi-ocem i maćehom. On u birtiji, a kome je ostavio djecu? Ja ne vjerujem da je prvi put maltretirala djecu i odmah ih ubila. Nešto je pisalo da je htio djecu poslati u Tursku - možda se uplašila što bi se moglo otkriti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare