To je to što me zanima!

Strava u Francuskoj: Nožem izbola učiteljicu pred djecom

Pomahnitala majka je učiteljicu (34) izbola pred učenicima. Razlozi napada se još istražuju. Hollande je u školu poslao pomoć šokiranoj djeci i djelatnicima škole
Vidi originalni članak

Učiteljica je u petak ubijena pred učenicima u osnovnoj školi na jugu Francuske, javlja AFP. Ubila ju je majka jednog učenika. Žena je odmah pritvorena. 

- Majka je došla u školu s nožem i izbola učiteljicu (34). Razlog još istražujemo - rekao je državni odvjetnik Claude Derens. 

- Kada sam došao u školu, oživljavali su je. Imala je zastoj srca u učionici - dodao je Derens. 

Francuski predsjednik Francois Hollande je u školu poslao ministra obrazovanja. 

- Mobilizirali smo sve službe kako bi djeca i svi koji su svjedočili ovoj strašnoj tragediji dobili svu pomoć - piše u Hollandeovom priopćenju. 

Učiteljica je ubijena u petak ujutro u školi u Albiju koju pohađa 284 djece u dobi između tri i 11 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Mustafa Aga 04.07.2014.

    Predajem u srednjoj skoli u Americi...Da nemamo policiju u skoli...Kako bi nas deca tukla i ko zna sta jos radela...Kod nas u Islamu, odnos predavaca i ucenika trebao bi da bude, roditeljskog tipa...Ucenici treba da postuju i vole svoje predavace koji im prenose znanje i pripremaju ih da postanu korisni i cenjeni gradjani svojih zajednica...Ranije generacije pamte kada se imalo ovakvih osecanja...Danas je to sve redje i polako odlazi u zaborav...

  • Stella81 04.07.2014.

    Pa sto ovo moze opravdati??

  • AdamJozić 04.07.2014.

    Doživotna za pobješnjelu ženu ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare