To je to što me zanima!

Strava u Glasgowu: Držao ju za kosu kroz prozor stana i pustio

Čuo sam vrištanje i vidio ženu koju je netko držao kroz prozor za kosu. Nakon što je pala, više se nije micala. Prizor je bio stravičan, ispričao je svjedok
Vidi originalni članak

Alem Shimeni (30) iz Eritreje pala je kroz prozor s visine od 30 metara i poginula. Prema fotografijama žena se bespomoćno držala za prozor i nogama grebala po fasadi. No sumnja se da ju je kroz prozor bacio muškarac.

- Čuo sam vrištanje i vidio ženu koju je netko držao kroz prozor za kosu. Nakon što je pala, više se nije micala. Prizor je bio stravičan - rekao je svjedok koji je snimio šokantnu fotografiju.

Nakon što je žena poginula, iz zgrade je istrčao muškarac. Svjedoci su ga uhvatili i zadržali do dolaska policije. Policije muškarca drži kao glavnog osumnjičenog, a cijeli slučaj i dalje istražuju. 

- Izgubili smo jednu predivnu ženu. Bila je član našeg zbora - rekao je Joseph Ghebreyesus iz Eritrejske pravoslavne tevahedo Crkve. Tijelo poginule žene će prevesti nazad u njezinu domovinu, piše Daily Record. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Mühan 03.03.2019.

    šteta je a bila je navijačica lokalnog nogometnog kluba

  • Preteznovedro 26.02.2019.

    Žena je iz Eriterije a od kuda je muškarac?

  • Vlad 26.02.2019.

    Da je ostala u Eritreji mogla bi pasti sa prizemlja kuće na stupovima (3m). Nikakva Istambulska konvencija neće promjeniti običaje ili spriječiti poremećene nasilnike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare