To je to što me zanima!

Strava u kući u Črešnjevcu: Ubio ženu i onda se objesio?

Policija je u srijedu popodne u kući pronašla tijela muškarca i žene u Črešnjevcu kraj Tuheljskih toplica. Sumnjaju kako je muškarac prvo ubio ženu pa se objesio
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu popodne u kući pronašla tijela muškarca i žene u Črešnjevcu kraj Tuheljskih toplica. Sumnjaju kako je muškarac prvo ubio ženu nakon čega se objesio. Policijski očevid je u tijeku.

Doznajemo kako je u 13.20 sati PU zagorsko-krapinsku nazvao sin S.H. (49) i D.H. (41) i obavijestio da su mu roditelji mrtvi u Črešnjevcu u njihovoj obiteljskoj kući. Pretpostavlja se da je S.H. koji je višestruko prijavljivan zbog obiteljskog nasilja zbog čega je sedam mjeseci proveo i u zatvoru, ubio suprugu. Njezino tijelo pronašli su na podu s višestrukim ozljedama glave. Potom se S.H. objesio u istoj prostoriji, sumnja policija. 

S.H. i njegova supruga su bili skloni alkoholu, pa su se često svađali. Nakon što bi S.H. pretukao ženu prijavljivala bi ga policiji, no kasnije bi povlačila prijave. Zbog sklonosti alkoholu njihova četiri sina i kćer nisu živjeli s njima. Sin smatra kako je sustav uveliko 'kumovao' ovoj tragediji. Nadležni nisu kontrolirali kako njegovi roditelji troše novac koji su dobivali za hranu i grijanje, kaže, a on je odlazio na alkohol.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Ice Man 15.12.2011.

    E svaka vam čast drage Institucije još dva života na vaš račun

  • 14.12.2011.

    ''bolje biti mrtav nego star...uz vino smo često bili jako tužan par...bolje biti mrtav nego star''

  • mimi2 14.12.2011.

    Tragedija... Sva sreća da nisu Bosanci, Dalmatinci, Hercegovci, Slavonci, ali kad su Zagorci-tišina. Nema vas vječnih lajavaca na sve što ne kajka. Onda nemate milosti ni sućuti za mrtve. Pokoj im duši!

Komentiraj...
Vidi sve komentare