To je to što me zanima!

Strava u Londonu: Lisica im je ušla u sobu i odgrizla bebi prst

Majka djeteta odmah je došla u sobu te je jednomjesečnu bebu odvela u bolnicu, gdje su joj liječnici u trosatnoj operaciji prišili prst nazad. Beba se dobro oporavlja
Vidi originalni članak

Lisica se u Londonu ušuljala u sobu u kojoj je spavala jednomjesečna beba te joj je odgrizla prst. Majka malenog dječaka, koja je spavala u susjednoj sobi, probudila se nakon što je dječak počeo vrištati. Odmah je došla u sobu, gdje ju je dočekao stravičan prizor. Dok je uhvatila lisicu, životinja je već skoro progutala dječakov prst.

Malenog dječaka odmah je odvela u bolnicu, gdje su mu liječnici operacijom prišili prst nazad. Daily Mail javlja kako su iz bolnice kazali da se beba dobro oporavlja. 

Lisica je dječaka ozlijedila i po licu, ima nekoliko ogrebotina. 

Londonski gradonačelnik Boris Johnson istaknuo je kako se nada da će dječak biti dobro, te  dodao je kako se vlasti moraju suočiti s problemom i otjerati lisice iz grada.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • termadulu 11.02.2013.

    istina, malo je čudno kod amera i engleza tako melenu bebu ostavljat samu u njenoj sobi, ali vjerojatno je i njima čudno šta mi spavamo uz svoje bebe...opet, nije to bit refrena. problem jest da smo prirodu doveli na rub propasti. životinje kojima također pripada ova planeta nemaju više svoje prirodno stanište i jedino im preostaje kako bi preživile uvlačiti se u gradove u potrazi za hranom. indijci centar grada djele sa tigrovima, amerikanci također sa pumama, medvjedima, a sad imaju najezdu burmanskih pitona na floridi. sve to radi naše objesti, neutažive gladi kako bi ukrotili prirodu. za ovo što se ovoj bebi desilo životinje nisu krivci. svjesni smo svi toga vrlo dobro. na žalost je žrtva često najnedužnije maleno biće :( od srca bebi želim oporavak šta prije , također svaka čast majci koja je obuzdala paniku i poduzela sve da spasi svoje dijete. netko je pitao kako je uspila lisici iz usta izvadit prstić- nije to čudo , majke su sposobne sve kako bi spasile svoju bebu

  • blueboy09 11.02.2013.

    ovo je istina,bio sam prije tri dana u londonu i tamo doslovno u centru grada mozes vidjeti ponekad lisicu,a da ne govorimo ako ste malo dalje udaljeni od centra,tamo je vidjeti lisicu ko kod nas macku :)

  • LebronPetrovic 10.02.2013.

    A šta čukenja u Londonu rade?

Komentiraj...
Vidi sve komentare