To je to što me zanima!

Na ulici iz pištolja ubio ženu, drugu ranio pa presudio sebi

Muškarac je pred rasadnikom za biljke sarajevskog poduzeća Park izvukao pištolj i pucao u jednu ženu s leđa. Drugu je ranio zalutali metak. Ubojica se nakon višesatne potjere ubio na Bjelašnici...
Vidi originalni članak

Žena koja je jutros ubijena u sarajevskoj ulici Aleja Bosne Srebrene je S. T., potvrđeno je Dnevnom avazu iz više policijskih i pravosudnih izvora.

U pucnjavi je koja je bila jutros u 7:18 sati od zalutalog metka ranjena je druga žena, zaposlenica poduzeća Park. Ona nije u životnoj opasnosti. Do tragedije je došlo ispred rasadnika za biljke ovog sarajevskog poduzeća.

Prema dosadašnjim rezultatima istrage, nesretna žena je bježala od ubojice koji ju je navodno pogodio s leđa. Nagađa se da je motiv ubojstva ljubomora.

Kako javlja MUP Kantona Sarajevo, ubojica Nedžad Čauševića ubio se usred potjere pucnjem iz automatske puške, prenosi Avaz.  

- Čaušević je počinio samoubojstvo, nakon što je prije toga otvorio vatru na policijske službenike. Kako saznajemo, nakon što je opkoljen te je vidio da ne može pobjeći, izvršio je samoubojstvo, najvjerojatnije iz automatske puške. 

Čaušević se skrivao i ubio na lokaciji Gušča brdo, na području Istočne Ilidže.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • volimpršut 05.11.2019.

    Bravo za njega,napravi je pravi posao!

  • sitnozubi 05.11.2019.

    kaj susedi nemaji ,istambulsku, ili...??

  • bosanac 05.11.2019.

    Ah što mi je naselje postalo opasno u zadnje dvije godine. Mene sinoc da udari auto na pješackom, naravno Aleja Bosne Srebrene,...neka frka je bila sa 4 auta i maricom, isto Aleja....kažu migranti se pobili...pa nedavno momak ubijen od strane 17godisnjaka...pa otac ubio sina...majko mila, Amerika je mila majka .

Komentiraj...
Vidi sve komentare