To je to što me zanima!

Strava u Teksasu: Na Božić su pronašli ubijenu cijelu obitelj

Taman su otvorili darove: Policija je u kući u Teksasu pronašla tijela četiri žene i tri muškarca. Svi su upucani, a pretpostavlja se kako je među njima i ubojica
Vidi originalni članak

Američka policija je u nedjelju pronašla sedmero mrtvih u kući u Grapevineu u Teksasu. Svi su upucani, a vjeruju kako je među poginulima i napadač. Pred kućom su bila tri parkirana automobila, a prema prvim informacijama, svi mrtvi su članovi jedne obitelji.

Kako kažu iz policije, četiri žene i tri muškarca koje su pronašli mrtve su u dobi od 18 do 60 godina. Slavili su Božić te su upucani odmah nakon što su otvorili darove. Njihova tijela su pronašli u kuhinji i dnevnoj sobi, javlja ABC. Pokraj tijela su našli dva pištolja.

Očevid još traje, a policija nije još otkrila identitete poginulih. Ne zna se ni motiv ubojstava. Detalje će otkriti nakon što obave očevid, a trenutačno pokušavaju kontaktirati rodbinu ubijene obitelji.

Gradonačelnik Grapevinea, William Tate, kazao je za Reuters kako se radi o strašnoj tragediji. Dodao je kako je još veća tragedija to što je napad bio na Božić. 

Susjedi nesretne obitelji ističu da su šokirani pucnjavom. Jose Fernandez (35), koji živi u susjednoj kući, kazao je da se uvijek u tom gradu osjećao sigurno, javlja Daily Mail. Dodaje da ga je sad strah pustiti sina (10) da se igra s prijateljima. Susjedi su dodali i kako u tom dijelu grada već mjesecima nije bilo provala.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • kontrazla 26.12.2011.

    :-(, tužno...što nije samo sebe skratio za glavu...? Ali nemojte narode previše likovati, doći će do toga i kod nas...

  • vidum 26.12.2011.

    Navodno su među darovima bile i - retro Nike patike.

  • ivan_05 26.12.2011.

    katastrofa, na sva ta silna ubojstva u svjetu odgovara, recesija, ljubomora, itd.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare