To je to što me zanima!

Strava u Zagrebu: Udario ga autom i vukao po cesti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Zagrebu u Ulici Jurja Denzlera u srijedu ujutro oko 6.15 sati na cesti su pronašli tijelo muškarca (55). Ima smrskano lice i polomljenu nogu...
Vidi originalni članak

Truplo M. A. (55) policija je pronašla u 6.15 sati u Ulici Jurja Dezlera u zagrebačkim Dugavama nakon poziva anonimnog građanina. Ležao je na praznom parkiralištu autopraonice sakriven iza gustih čempresa.
Imao je brojne ozljede, zbog čega je policija odmah posumnjala u nasilnu smrt. Kako doznajemo, imao je otvoreni prijelom lijeve noge i teške ozljede glave. Nije imao dokumente. Na cesti uz truplo bio je vidljiv trag krvi dug 10-ak metara. Policija pretpostavlja da je bio žrtva vozača koji je, nakon što ga je udario, odvukao njegovo truplo s ceste i sakrio u grmlje te pobjegao. No točan uzrok smrti znat će se tek nakon obdukcije. Truplo u grmlju u srijedu je bilo glavna tema razgovora stanara dugavskog “Beverly Hillsa”.
- Ovo je najmirniji dio kvarta. Ne sjećam se kad se zadnji put nešto slično dogodilo - rekao nam je mladić iz susjedstva. Jednoj stanarki pozlilo je od šoka. Nitko od njih nije vidio ni čuo ništa neuobičajeno.
- Nismo znali što je bilo, dok nam ujutro, oko 7, na vrata nije pokucala policija - rekla nam je stanarka, čija kuća gleda na parkiralište.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kklaudio 12.08.2008.

    znam da ovo nitko nebu pročital, ali dužan sam ovo napisati! ovo mi je bil frend. radil je u Njemačkoj i kad je počel rat vratil se u Hrvatsku kad su drugi podvlačili rep on je bil tu! ima šestero djece. bili smo zajedno u ratu i kaj da još velim? Slava ti !!!

  • ImamNesZaRec 07.08.2008.

    Dugave su miran kvart....da, da. Stalno se dogadaju neka sra.... i meni se dogodilo nesto strasno u Dugavama....a ne moram ni pricat sto se dogadalo za vrijeme rata.....

  • Anchyca 07.08.2008.

    tolko o nasem ulasku u EU....ovo je postalo uzas kod nas..sam se znaju tuc...ubijat...strašno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare